Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Burası erzincan eğin fırat önünden geçiyor güzel balıkları varmış ama bana görmek nasip olmadı daha seneye bacanakla inş. orada zaman geçireceğiz bakalım buralar nasılmış gidince göreceğiz
[attachment=1428]
[attachment=1429]
[attachment=1430]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
süper yerlermiş ne balık vardır oralarda beee
Yorumları: 320
Konuları: 22
Av ve Balık cenneti Erzincan,rüyalarımdaki şehir,resimlerden de belli oluyor,Fırat'ın güzelliği,arazinin güzelliği,Kamil abi yayın'ın hası Fırat'ta bizim Ortaköy'deki yayınlar Fırat'takilerin yanında kelebek gibi kalır,Fırat'ta bir kere balık tutmak nasip oldu,yayın tutamadık ama Fırat'ta bulunan Caner denilen 10 kiloluk bir balık tuttuk,gerçek ismi nedir bu balığın tam olarak bilmiyorum,Fırat'a has bir balık herhalde,bizim ırmak balıklarının büyüğünü düşün onlara benziyor,ince pullu bir balık,Erzincan'ın Kemah ilçesinde tutmuştuk,Kamil abi ömründe bir kere de olsa oralara gidip,o muhteşem Fırat'ı ve doğayı görmeni temenni ederim,çok güzel yerler..Rastgele...:0507:
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
abi şimdi monitörden içeri girip balık tutasım geldi.Yapmayın arkadaşlar dayanamıyorum.
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Ben bu siteye girdiğim zaman balık tutmuş kadar oluyorum
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
ya arkadaşlar buraları daha hiç görmedim bacanağım eğinli ama çok söyledi oralara gitmemi kendisiyle sivasdan sıra gelmemişti oralara gitmeyi ama eşim resimlerle gelince neler kaçırdığımı daha iyi anladım ama neye yarar seneye mutlaka oradayım bi terslik olmazsa tabi seneye bakacaz buraların balığı nasılmış göreceğiz hep beraber ahhhhhhh ahhhhhhhhsivasdan yine eli boş döndük yağmurdan başımızı kaldıramadık ya kim ilendi bilmiyorumkii biri bana gittiğin gibi boş gel dedi ama kim kim
Kamil abi hoşgeldin.
Valla ben demedim. çok tutki resimlerini görelim. zevk duyalım takdir edelim. epeydir görünmedin abi hayırdır.
Bak bir sürü insan tatlı su tatlı su diye yalvarıyooo, bilmiyorum kamil abi size yanıtlar diyorum. sivasta balık ha hiçmi birşey yoktu. oralarda
Sevgiler.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
kamil abi hoşgeldin canın saolsun abi balık bu herzaman olmaz ya canım saolsun dersin olur biter hayat devam ediyor sagsak daha çok balıklar tutarsın bizede maşallah abime demek düşer
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
abi tekrar hoş geldin bizi aydınlattığın için teşekkürler ben aşkaledeyim buralardada çok güzel balıklar var tercan hidro elektrikte baya büyük sazanlar var bizde de bir balığa caner diyoruz tatlı su için dertlere devasın abi yetiş
Yorumları: 320
Konuları: 22
Kamil abi hoşgeldin,bu sene ne hikmetse Kızılırmağın balığı kurudu,anlayamadım valla,bende bişey tutamadım abi biliyorsun,köksal gene bekir,sazan falan tuttu,senle ben boş geldik ortaköyden,hayırdır inşallah,var bişey ama anlayamadım neyse başka zaman acısını çıkarırız abi..selamlar..:0521: