Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
galata
Galata köprüsünde son durum nedir.bilgisi olanlar bizide bilgilendirsin.yarın gitmek istiyoruz.herkese rastgele
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981

İnce misina büyük balık.Usta işi
Bul
Sabah erken eminönünden çinekop çaparisi yapın 2 gündür hiç birşey yok izmarit istavrit kefali adamdan saymazsak onlar bile çok seyrek ama yarın ne olur bilemem her gün sürprizz
Bul
valla benimde haberim yok çok merak ediyorum...şimdi indim istanbulaa..
Bul
Valla bakalım bizde sabahları çinekop yaptığını duyduk palamut alanda olmuş tekj tük bizde gidicez işte hayırlısı barışla busefer çok iddalıyız.
Bul
arkadaşlar yaklaşık bir aydan beri ne zaman fırsat bulsam ortaköy galata avcılar hepsine gidiyorum izmarit kefal istavritten başka bir şey tutamadım şu üç günlük durum nedir bilen varmı
Bul
yarında bugünkü gibi olursa yanınıza birde tavla alın canınız sıkılmaz biraz moral bozucu oldu ama gerçek böyle ama her gün sürprizz ben bile diyorum 2 gün yapmadı acaba yarın patlarmı diye rast gelsin diyelim
Bul
Köprünün altında dükkandayım kaörüden bir seyyar malzemeci geldi takoz istavrit başladı dedi 5 dkk sonra cıktım yukarı gittim yanına göster bakalım takozları dedim normal istavritin içinde 2-3 tane takoz var sonra içimden dedim ......
okadar heryerde çıkıyor ayaklı gazete 1i 5 yapıyor biliyorsunuz sizde
Bul
harun kaç gündur güzel iştavrit akıyor sarı kuyruk 16/17 balıkları iöinde biraz ırısı var sarı kanatlı balıkta akıyor ve lüferde ince palamut cok az ama ıdare eder tek tuk
Bul
Reis doğru diyorsun akıyor önümüze gelip av vermiyor kanaldan akıyor
Bul
Ne yapıcaz bu balıklara abi böle niye yemlenmiyorki balık anlamadım gitti.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi