Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aha.oglum ve balik
gecen cumartesi yazliga gittik,ilk defa oglum ve ben,kismet 3 parca iri sineppar geldi ,bu sefer dalgada avlandim,oglum makinayi pek cekemedi,beni seyretmekten unutmus,benimde aklima gelmedi ,cunki avdan once asiri ruzgar ve yagmur olmustu,dalga cok yuksek geliyordu.3 parca 2 parca kucuk 1 parca buyuk geldi oda cep tel.fotosuyla cektim ama bir ara onuda yuklicem,ben dalgada avlanmayi sevmiyorum kayalatdan daha iyi ve buyukler geliyor.birda malzemelere kum bulasinca temizlemek sinir ediyor.ondan dolayi foto cekimlerim pek iyi olmadi..
Bul
Hakan abi o dalgada nasıl balık geliyor onun bin de biri olan dalgada mırmır tutamadım valla Smile Tebrikler abi oğlum çok şirinmiş Allah bağışlasın. Balıklarında maşallahı var Smile
Bul
hakan eline sağlık ohavada balıkyakalamak ustalık ister balıklar süper oğlunda şirin allah sizlere bağışlasın selamlar...
Bul
tesekkurler,tuttuktan 3 gun sonra eve geldigimde yayinladim,araba yolculugu 8 saat suruyor yorgunlukta var..dalgada zor oluyor,yemliklerin hepsini bitirdik ondan dolayi dalgada balik avlanmayi sevmiyom hele okyanus olunca..
Bul
Hakan kardeş tebrikler süper balıklar afiyet olsun bizim burada cıkan fangri mercan veya tonga baş mercan denilen mercan türüne benziyor harika sahil görüntüleri.Allah bağışlasın oğlunda koc gibi maaşallah aşıyı yapıyosun!!selamlar rastgelsin.
Tebrikler fotoğraflar balıklar her şey çok güzel.
Bul
rauf yazdı:Hakan kardeş tebrikler süper balıklar afiyet olsun bizim burada cıkan fangri mercan veya tonga baş mercan denilen mercan türüne benziyor harika sahil görüntüleri.Allah bağışlasın oğlunda koc gibi maaşallah aşıyı yapıyosun!!selamlar rastgelsin.

tesekkurler asiliyoruz benden once devlet ilk okul ikinci sinifta yuzme ogrenme zorunlulugu var,bende katki olarak balik avlanmayi ogretiyorum..
Bul
tebrikler, balıklarda çok güzel oğlundaSmile çok şirin maşallah allah bağışlasın.
Bul
hakan balıklar okyanus oglun maşallah hepsi çok güzeller bu balıkları çekerken bir video yapabilseydin oturur tekrar tekrar zevkle seyrederdik.
youtubede birsürü video var ama bizlerden gelecek balık çekme videoların bbaşka zevki olur.
kolay gelsin devamını bekliyoruz hakan rastgele
Bul
LEVREKCİ yazdı:hakan balıklar okyanus oglun maşallah hepsi çok güzeller bu balıkları çekerken bir video yapabilseydin oturur tekrar tekrar zevkle seyrederdik.
youtubede birsürü video var ama bizlerden gelecek balık çekme videoların bbaşka zevki olur.
kolay gelsin devamını bekliyoruz hakan rastgele
haklisin onuda yapicam,sorun su oluyor ne zaman baliga gitsek arkadaslar balik avlama pesinde videola ilgilenme firsati olmuyor ama ben onada formul buldum,arabaninuzerine monte edip devamli cekim yapicam sonrada makaslicam..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hergün bir balık Boşa geçen günlere inat. avcıhakan 14 2,501 11-07-2014, 11:21
Son Yorum: bucalıfikret
  aynı avlak aile ile balık avcıhakan 16 3,228 27-02-2013, 16:01
Son Yorum: avcıhakan
  BALIK POSTERLERİ Boğaziçi 13 4,898 24-01-2013, 17:31
Son Yorum: serifoglu48
  sivas kılıçkaya birkaç balık avcıhakan 9 2,893 17-08-2012, 14:05
Son Yorum: avcıhakan
  Kısmette Varsa Uçmak; Engel Değil , Balık Olmak :) polat_can 6 2,239 09-04-2012, 20:05
Son Yorum: ALTAYLI
  Balık yeminde yeni yöntem :) polat_can 10 2,304 09-04-2012, 10:31
Son Yorum: YaKaMoZ
  iskenderun-hatay balık avı resimleri ozoca51 13 5,925 31-12-2009, 19:18
Son Yorum: Can ARSLAN
  Derya Kuzulari Abi Kardes Balik avi Master 22 3,799 18-11-2009, 11:40
Son Yorum: fish or die
  gel pisi pisi, süper bi balık jackdavid 28 4,751 03-03-2009, 09:41
Son Yorum: fotokopici
  balık resimler fotokopici 30 5,379 12-02-2009, 21:39
Son Yorum: efese

Hızlı Menü: