Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Geveze_22 yazdı:Ne yapıcaz bu balıklara abi böle niye yemlenmiyorki balık anlamadım gitti.
Yer : K.KÖY
Bu gün sabahın 4 unden öğlen 12 ye kadar çift kamış
390 da rapala
5 mt de çapari
ikiside hazır ve takımları takılı vaziyette at çek yapıyorum 5-10 atış biri 5-10 atış diğeri
çeşitli rapalalar
su üstü : hızlı ,yavaş , hızlı yavaş
orta su : hızlı ,yavaş , hızlı yavaş
dip : hızlı ,yavaş , hızlı yavaş
Birşey yok sadece 1 ad zargana
ÇAPARİ
5 mt beden boyu 23 köstekli çapari karma renk 0.22 Beden 0.10 köstek 11 no iğne 140 gr kurşun
netice 3 5 ad istavrit 3-4 ad gümüş
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
pazar günü kalenderde benim parke ustam saat 3 te 2 tane sarıkanat çekmiş som-nra 8 e kadar beklemiş bişey alamamış 7-8 arası gece 10 taneye kadar balık alanlar olmuş benim usta tutamamış.
dün akşama dogru yine 7-8 er tane tam lüfer tutmuş herkes harun benim usta sallamaz dogruları söyler bugünde hava durursa gidecem dedi ama aksine hava şiddetlendi dahada fazla.
bidaha balık yaparsa anında ara dedim haberimiz olsun dedim balık başladımı unutuyorum aramayı diyor
Yorumları: 935
Konuları: 55
cuma günü öğlen 12 den akşam 18 e kadar en çok tutanda 20 tane kadar çinakop..çapari ile.. tarabya oteli önünde ve koyun kuzey burnunda..
denk getiren tek seferde 4-5 adet alıp iki saat boşa salladı..
bu sabah emirganda birkaç palamut alındı...
hepsi budur
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Yani bu yazılanlardanda anlaşıldığı gibi balık durumu tamamen rast gele vaziyetindedir geçen seneki gibi olsa saat yer takım söylerim balığınıda garanti alır gidersin bu sene bunu diyemiyorum
evet perşembe cuma günü yapmış balık ama belli yerler balıkta meralanma durumu yok bir yapıyor bir kayboluyor hayırlısı bakalım
Yorumları: 158
Konuları: 18
Vaybe şuraya bakın marmara kurudu ya!!! kaç yerden haber var toplam 20 30 adet balık tutulmuş koskoca marmarada!!!!!!
Yorumları: 3
Konuları: 0
Ben son 2 gün hariç mütemadiyen galataya gittim(18.00 - 22.00) , ortalama 4 saatte hergün için çok çok 3-4 yüz gram istavrit alabildim. En son 2 gün önce 3 saat çinekopa attım cacık olmadı.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
[/u]bugün karaköyden başlayarak eminönü ne kadar etrafı kolaçan ettim..karaköy çok az istavrit ve izmarit yapıyor..sabah çok erken rapala ile 1 adet.lüfer alınmış...köprüden yürümeye başladım..köprünün başlangıcında bol miktarda ekmek li ve kurtlu takımla kefal alınıyor ..ayrıca istavrit yemli yanında normal boy izmaritte çıkıyor,tek tükte zargana...köpr yü ilerleledikçe aralarda ki mesafe açılıyor boşluklar var...o kısımlar da çapari deniyorlar az miktarda istavrit alınıyor..köprünün tam orta aayak kenarlarından(tekne geçişlerinin olduğu yerden)uzun ara 10 köstekli(30/25mm yeşil floş yada beyaz tüylü arada simli takımlar..iğneler 3 veya 4 numara beyaz..takım boyu yaklaşık 7-8 m gibi..kurşun 100gr..)bu takımla çalışılıyor çinekopa bakılıyor...6 kişi yanyana kovalarında birinde 13 adet birin de 5 diğerinde 3 adet balık vardı..boyları normal çinekop boyu..arada takoz istavrit...gece balık alındığı söylediler ama gözümle gömeden vardır diyemem..eminönü ne yaklaştıkça iyi sayılacak derecede izmarit ve iztavrit yine yemli yakalanıyor..çok ince 8/8mm beyaz morlaşan floşlu takımla istavrit 1-2 alınıyor..eminönü tarafı en son iskelye varana kadar neredeyse boş sayılır...2-3 kişi ortada en son dada eski üsküdar isklesin de izmarit atıyorlar ama orada olduğum sürede kimse balık alamadı...çok verimsiz halde idi..sarayburnuna geçemedim..fot makinasının camını kırdım ona bi baktırmak için dolaştım ama kimse yapamadı..o yüzdende resimler çekemedim..raporları resimli göndermek daha iyi olurdu..bugünün bahsedilen mekanlardaki son durumları bunlar..herkese rastgele..
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
arkadaşlar kıyılarda iştavrit ve gümüş zargana ve lüfer ilerya bol miktarda var .
oltalarda işkelede gördüyüm kadarı ile iştavrit ve gümüş alıyorlardı arkadaşlar...