Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aha,can ve ben ve sofra
bu gun arkadasim can  tuttugu sineppar, dun aksam beni cagirdi ama gidemidim misafirim var idi,1 saat icinde tekne ile yakalamis,banada pisirmesi dustu,5 kiloya yakin,bundan daha buyugu vurmus  ama misinayi kopartmis,tam 6 kisi yedik ama yinede artti,biraz dusundum resimleri ve masanin fotolarini cekmeyi ama balikci tutar ve yer,buyuk gelirse yedirir.Smile)
Bul
oh maşallah abi bu ne güzel bir balık böyle yav sizin oraların balıklarıda bir gzüel oluyor allah için
Bul
süper tebrikler abi...gönderin gönderin ağzımız uçuklayacak..biz göremeyiz siz olmasanız bu balıkları..saygılar..rastgele..
Bul
abi bu ne böyle.hay maaşallah.gerçekten çok güzel.tebrikler.
Bul
bunlar ne ki daha nebuyukler var..
Bul
hakan sadece balıkm resmi var burda hani bide sofra diyede yazmışsın bizde pişmiş süslenmiş balık resmi bekliyoruz can arkadaşı tebrik ederiz bu arada
Bul
helal olsun çok güzel balıkmış kimbilir tutulması da ne zevkli olmuştur.
afiyet bal şeker olsun.
Bul
çok güzel.tebrikler. rastgele
Bul
hakan maşallah nasıl bir balık bu yaww dişlere bak neyle nasıl tutuyorsunuz bunları tebrikler paylaşım için teşekkürler.rastgele
Bul
hakan abi gerçekten çok güzel bir balık,can abiyi kutluyorum....afiyet olsun,eminim çok lezzetlidir...kırmızı etli,aynı mercana benziyor,sanırım aynı familyadan yada sinaritede benziyor...paylaşım için teşekkürler...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi