11-09-2006, 14:04
evet helalinden 10 puanı hakkettin.birde şu puan olayını göremiyorum.mesaj kısmına ekleme yapsak.Olmazmıydı.Hani forumlarda var ya puan ver gibi bir şey.
ON DÖRT PARÇA ! AHELEEYY!...
|
11-09-2006, 14:04
evet helalinden 10 puanı hakkettin.birde şu puan olayını göremiyorum.mesaj kısmına ekleme yapsak.Olmazmıydı.Hani forumlarda var ya puan ver gibi bir şey.
16-11-2007, 14:49
burhan ben bunları kaçırmışım kusura bakma yaww çok büyük kusurum var bu kadar balıgı birarada tuttun ve ben görmedim demmek agır hasta falanmışım ki kaçırmışım tebrikler
![]() pu pu PUHAHAHAHAHAH
16-11-2007, 15:52
evet yaw bende görmemişim HELALL bide buraya nihatlarla beraber tuttuğun mırmır ları eklede şow olsun.tebrikler
16-11-2007, 16:11
LEVREKCİ yazdı:burhan ben bunları kaçırmışım kusura bakma yaww çok büyük kusurum var bu kadar balıgı birarada tuttun ve ben görmedim demmek agır hasta falanmışım ki kaçırmışım tebrikler Nihat abi ![]() ![]()
16-11-2007, 16:17
yalova tatar yazdı:evet yaw bende görmemişim HELALL bide buraya nihatlarla beraber tuttuğun mırmır ları eklede şow olsun.tebrikler Abi o mırmırlar nereye gitti bilmiyorum. Zaten avuç içi kadar bişeydi. Akşam vaktiydi çekemedik yalnız oltadaki fosforu bilerek hafif koydum ki balık gelince yere düşsün diye... 2 sefer yere düştü iki seferde nihat abi "oğlum fosfor düştü" diye beni uyarıyor.. ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|