Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ON DÖRT PARÇA ! AHELEEYY!...
evet helalinden 10 puanı hakkettin.birde şu puan olayını göremiyorum.mesaj kısmına ekleme yapsak.Olmazmıydı.Hani forumlarda var ya puan ver gibi bir şey.
Bul
burhan ben bunları kaçırmışım kusura bakma yaww çok büyük kusurum var bu kadar balıgı birarada tuttun ve ben görmedim demmek agır hasta falanmışım ki kaçırmışım tebrikler Alkis

pu pu PUHAHAHAHAHAH
Bul
evet yaw bende görmemişim HELALL bide buraya nihatlarla beraber tuttuğun mırmır ları eklede şow olsun.tebrikler
Bul
LEVREKCİ yazdı:burhan ben bunları kaçırmışım kusura bakma yaww çok büyük kusurum var bu kadar balıgı birarada tuttun ve ben görmedim demmek agır hasta falanmışım ki kaçırmışım tebrikler Alkis

pu pu PUHAHAHAHAHAH

Nihat abi Smile Yav rezil olacam herkese. Tamam canım iyi balıkcı değiliz ama o kadar da değil. Kim 14 mezgiti eski avcılar gibi ipe dizip gösterir kurban olayım... Benim ayrıcalığım burda işte kahretsin. yüzüm yırtılırcasına rezil olmak istiyordum bu ara iyi geldi şimdi Smile))
Bul
yalova tatar yazdı:evet yaw bende görmemişim HELALL bide buraya nihatlarla beraber tuttuğun mırmır ları eklede şow olsun.tebrikler

Abi o mırmırlar nereye gitti bilmiyorum. Zaten avuç içi kadar bişeydi. Akşam vaktiydi çekemedik yalnız oltadaki fosforu bilerek hafif koydum ki balık gelince yere düşsün diye... 2 sefer yere düştü iki seferde nihat abi "oğlum fosfor düştü" diye beni uyarıyor.. Smile ama bahtsızlığımı orda da kanıtladım.. ben anca yazarım abi tutamıyorum kahretsin. sırf bu yüzden edebiyatım gelişti vallahi Smile))))
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi