Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Altinoluk
allah uzun ömürler versin abi.
yaş ilerlemeye başlayınca insan da gömüleceği yeri düşünmeye başlıyor dimi? ben yurtdışında hiç bulunmadım ama doğup büyüdüğüm memleketime gömülmek istiyorum diyordum, (ellerinizden öper) kızım olunca, fikrim değişti. kızıma yakın olayımda gömmeselerde olur diyorum. yani ne bileyim, öldükten sonra daima kızıma yakın bir yerlerde olacağımı bileyim yeter.

amaaan gece vakti insanı bir tuhaf ettiniz bee. allah herkese sevdikleri ile sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
Bul
allah uzun ömür versin abi.
çok güzel yerlerde yaşamışsın şanslısın yani inşallah birgün tekrar dönersin balık tutarız buralarda.
Bul
cemal hakan yazdı:Birgün olurda bu gurbette kaparsam gözlerimi bayragimin dalgalandigi heryere gömülmeye ragziyim. Yeterki bas ucumda vatanim yastigim bayragimda gölgem olsun.

lütfen bu animasyonu izlerseniz sevinirim

http://img49.imageshack.us/img49/3298/index1hw3.swf

cemal abi dur yahu daha tanışacağız hepberaber mangalda balık yapacağız nereden çıkardın şimdi ? valla içim burkuldu Biggrin ne yazacağımı bile şaşırdım .bak ıstanbuldan iki resim sana .
Bul
sevgili ahmet resim icin cok tesekkür ederim nediyecegimi ben de bilemiyorum site bu aralar benim hem gözüm hem kulagim oldu dostca yazilar okumak güzel insanlarla yazismak paylasmak üff ya ben de duygulandim simdi .Bu site güzel be kardesim ben napayim >>iyiki varsiniz<<.
Bul
harika bir yer,geç de olsa konulara cevap yazmak lazım .. Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi