Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aha,bu sefer 4 kilo
arkdasim can ile 2 saatligina mayor denemesi icin tekne ile aclidi,bende bos durmadim iki kamis salladim.sans vurdu,motor bakimdan cikinca calismasi yerinde,yarin ,pazar sabahi bu bolgelerde kiraz ciglikleri acildi yarin,kiraz toplamaya gidecez,orada 20 kilo doner takip bitun aile yicez,vakti olan gelsin,pazar gecesi arkadasim can 5 de bekliyor tekne ile acilacagiz,bu sefer makinayida goturucem,
Bul
Abi bizde burda istavrit çinekop tutacağız diye uğraşıyoruz.maşallah şu kuzulara bak.tebrikler.
Bul
maşallahın var yine hakan tebrikler pazar günü iyi geçsin inşallah avın.
bu arada şu dönerin resimlerini yayınlama kafayı yemiyelim burada Smile))) acıkmışım ben hehe.
bereketli olsun hakan rastgele
Bul
valla senin resimler ve avların güzel oluyor bunları yiğenlerimizin resimleriyle süslemende ayrı bir güzellik katıyor onlarda bu yaşta balıkçılıkla içli dışlı olmuşlar anlaşılan afiyet olsun rast gele
Bul
simdi her sene bu bolgelerde etkinlikler yapiyoruz,bu aylar kiraz agaclarinin donemi,sonrasinda,cilek,arada balik avlarinida yapiyoruz,adim hidir elimden gelen budur,doneri ye kudurSmile)
Bul
elinize sağlık süper balıklar afiyet olsun
Bul
bereketli olsun çok güzel maşallah..
Bul
hako aşı sağlamlamış belli pazar günü içinde rastgele bol şanslar kiraz gönder biraz
Bul
Hako maşallah kuzular güzel de kuzuları yayınlıyan kuzularda çok tatlılar Allah bağışlasın senin çocuklar değilmi?
Bul
Aha gene beni hasta eden bir fotoğraf daha valla tebrikler kardeşim çok şık çok
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  12.5 kilo lahos carpeiem1976 1 3,971 19-03-2006, 13:36
Son Yorum: serkan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi