Yorumları: 190
Konuları: 18
dostlar,
geçen gün dolaşırken youtube'da; rapala, fırdöndü ve iğne bağlama teknikleri ile ilgili bazı görüntüler gördüm. balıkçılık konusunda deneyimi tartışılmayacak grup üyelerimiz de acaba bu tür bilgilendirici görüntüler hazırlayıp biz acemilere yardımcı olamazlar mı? mesela yeni yeni balıkçılığa merak salan birisi, forumumuza girdiğinde öğrenmek istediği konuyu görüntülü olarak bulabilir. gerçi birçok çizimli anlatımlar forumumuzda mevcut ama görüntülü anlatımın ayrı bir havası olacaktır.
ayrıca bu görüntüleri hazırlarken ve youtube tarzı sitelere yüklerken forumumuzu kaynak gösterip üye sayımızı daha artırabiliriz.
not: konuyu açmadan forumda arattım, bu tür görüntü bulamadım ama belki de gözümden kaçmıştır diye endişeliyim. umarım gereksiz yere forumu ve sizleri meşgul etmemişimdir.
bilgin şaşmaz
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bilgin öncelikle herkes bazı konularda acemi bazı konularda usta burada kimse çok usta her konuda usta denemez veya çok acemi yok aramızda (pardon 1 kii var çok acemi hiç balık tutamayan o kendini biliyor atlar hemen

)
dedigin videolu anlatım aslında birkaç yerde var sitede ama dedigin güzel fikir video ile olta baglama dügüm çeşitleri vs vs konuları açılabilinir mesela dügüm konusunda harun ve ozan bişeyler yapsa süper olur onların dügüm olta yapma gibi becerileri maşallah baya fazla.
teşekkürler ilgin için en kısa zamanda bakalım bu konuya.kolay gelsin
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
LeVrEkCi yazdı:bilgin öncelikle herkes bazı konularda acemi bazı konularda usta burada kimse çok usta her konuda usta denemez veya çok acemi yok aramızda (pardon 1 kii var çok acemi hiç balık tutamayan o kendini biliyor atlar hemen
)
dedigin videolu anlatım aslında birkaç yerde var sitede ama dedigin güzel fikir video ile olta baglama dügüm çeşitleri vs vs konuları açılabilinir mesela dügüm konusunda harun ve ozan bişeyler yapsa süper olur onların dügüm olta yapma gibi becerileri maşallah baya fazla.
teşekkürler ilgin için en kısa zamanda bakalım bu konuya.kolay gelsin
He ya işte aramızda var acemiler. Öyle dolanıyolar falan.. Pek bişi bildikleride yok yani. Mesela hiç unutmam Ereğliye gitmiştik bir keresinde... Adama yüz defa takım bağlamayı gösterdim tık yok herifin kafası almıyor. Aslında alıyorda başka yerde. Hayır şu var şimdi... Hadi takım bağlamayı öğrenemedin gel tekneyle balığa çıkalım hazır takım yaparız sana takılırsın dedim... Yok yahu yok... Efendim neymiş ben korkarım.. ben yüzme bilmiyorum... Yok işte derinlik kaç metre ? Yok efendim altıma s.çtım s.çacam beni kıyıya atın.. Gece vakti burdan işin yoksa 110 km yol git bir mızmız yüzünden ne yemlik tutabil, ne de lüfere levreğe çıkabil.. Olmaz ki arkadaş böyle hani acemilikde bi yere kadar ! Alla alla yav....
Yukarda bahsi geçen şahsın ta kendisiyim..........................
Sitenin en acemi, en amatör ve hiç balık tutamayanıyım....... Ereğliye gittim adamların bereketinide kaçırdım....

)))))))))))))))))))
hahaha işte atladı levrek hemen ben bilmezmiyim adamımı sen bi video yapsana burhan kanca misina baglama videosu lazım siteye
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
LeVrEkCi yazdı:hahaha işte atladı levrek hemen ben bilmezmiyim adamımı sen bi video yapsana burhan kanca misina baglama videosu lazım siteye
Zuhahaha

)) abi benim yaptığım takımla kıraça bile tutamazsınız yav.. ama sizin için hazırlıyacağım.Söz veriyorum yarın akşam hazırlıycam ama gülmek yok...
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
DarkDream yazdı:LeVrEkCi yazdı:hahaha işte atladı levrek hemen ben bilmezmiyim adamımı sen bi video yapsana burhan kanca misina baglama videosu lazım siteye
Zuhahaha
)) abi benim yaptığım takımla kıraça bile tutamazsınız yav.. ama sizin için hazırlıyacağım.Söz veriyorum yarın akşam hazırlıycam ama gülmek yok...

Ben şimdiden başladım gülmeye
Yorumları: 58
Konuları: 3
Arkadaşlar sizlere,animasyonlu düğüm bağlama linki,yalnız balıkçılık değil her çeşit düğüm için.Balıkçılık ile ilgili fishing i tıklayınız.
Sitede daha evvel yayınlandımı baktım göremedim.Faydalı olmasını dilerim.
http://www.animatedknots.com/
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
burhanın olta bağlama konusundaki bilgi becerilerini sabırsızlıkla bekliyoruz
Yorumları: 160
Konuları: 37
www.rapala.com a bir bak istersen orada birkac ornek var