Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Levrek "nihat sen cevap yazma konuya"
Bu sene levrek zamanı haliç köprüsünde hilarya( Kefal yavrusu) tutan balıkçılar tanesini 1 ytl den veriyorlardı. neyse bizlerde uğraşmamak adına bunları alıp kızkulesinin eteğinde kanal yollu bu balığa bakıyorduk.

tek iğne hilarya ağızdan takılıyor ve rolanti üstü uzun olta ile balığa bakıyoruz levrek kepçemiz falan herşey hazır.

Bismillah dedim oltayı saldım aşağıya dip buldu yemin yatmasını bekledim. ve düzelttim oltamı. biraz tekne aşağı doğru kaçara girdi sulardan farkında hiç farketmeden ben oltayı yaklaşık 2-3 kulaç balıkla beraber yukarı almışım ama hala uyanamadım işe. balık oltanın üstünde.
birden yüklendi ben hala lay lay lom diyorum balık gelmiş işte ben tekrar ya ne oluyor ne oldu olta dibemi takıldı ne gibi şeyler söylüyorum. ve oltamı takıldığı denizin dibinden çıkarmak için uğraşıyorum. önüme baksam oltam zaten dipte değilki yukarıda balık var üstünde ben hala bari takım gitsin uzun olta bedenini kurtarıyım derdinde sallıyorum oltayı birden boşladı. tam o boşlama anında oltanın yukarıda olduğunu anladım balık gelmişti yemi bir güzel emerek tüketmiş ben hala dibe takıldı diye uğraşıyorum el sallayarak bye bye dedi ve gitti.
kısmetsizlik değil ahmaklık işte dikkatsizlik. ne derseniz deyin acemilik. öyle işte sizlerle paylaşmak istedim bu anımı. o Gün arkadaşım yaklaşık bi herhaldebi 6,5 kilo gelir bir balık çıkardı önümde ben ise hatama yana yaa durdum. Kötü avdı......

Nihat sen yazma dedim çünkü kötü adam olmaya devam ederek bana saydıracaksın biliyorum.......

sevgiler.....
düşene bide ben mi vuracam alaalaa(kesin 10 kg gelirdi)muhaaha
Bul
konu başlığında bile dedik sen yazma yorum yapma diye hemen zıplamışsın sen nasıl bir adam oldun ya ne kadar kötü oldun zaten gitti levrek.sorma halimi gerçi sen bu durumu iyi bilirsin ama resmen hatalar zinciri işte acemilik. ne yaparsın......

Aklıma geldi orkinos takımını anlatayım birde sitede yok ama insanların kulakları aşina olsun......

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  rüyamdaki levrek ama ne levrek LeVrEkCi 30 4,837 18-12-2009, 12:54
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  işte o yumurtalar ve levrek avım Kamil ILIPINAR 47 6,544 17-06-2009, 12:56
Son Yorum: fotokopici
  Bugün İstanbul'daydım( Nihat'la(Levrekci) tanıştık:) ) Bahadır Sarıca 32 5,108 30-04-2009, 01:39
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  mehmet reisten 94 lük levrek ve eski avlar LeVrEkCi 29 5,057 18-06-2008, 01:16
Son Yorum: Ege
  EN KOLAY LEVREK NASI AVLANIR mudanya 8 2,888 30-11-2006, 22:54
Son Yorum: cahitusta
  Levrek Niyetine Arabalı Vapur Lapsetur 6 2,793 19-08-2006, 20:32
Son Yorum: TheVolki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi