29-09-2006, 23:13
levrekçi baba forumun büyükleri ile bi göşüşsen abi bakarsın böyle bi organizasyon falan yapabilirler ne dersin
balık yakalayanlar buraya
|
29-09-2006, 23:13
levrekçi baba forumun büyükleri ile bi göşüşsen abi bakarsın böyle bi organizasyon falan yapabilirler ne dersin
09-10-2006, 02:32
abicim bu olay banada uyar ama senelik izinlere denk getirmem lazım bu yüzden 1-2 ay önceden yer belirlesek buluşma noktası tayin etsek işte ozaman katılımın çok olacağına inanıyorum.
10-10-2006, 23:34
dostum daha büyüklerden ses çıkmadı bakalım bekliyoruz
14-10-2006, 01:08
Evet abilerim tekliflerinizi bekliyoruz neler yapılabilir ??
14-10-2006, 13:43
ya beyler bu iş zor istanbulda bile kaç kişiyiz biraraya gelemiyoruz herkesin işi var gücü var bende çok isterim böyle organizasyonlar yapalım buluşup rahat rahat konuşup eglenelim ama zor arkadaşlar heleki degişik şehirlerde iice zor ama zamanla belki kaynaşmalar çogalınca belki o zaman herkes bi şekilde birbiriyle biyerlerde tanışıor belki 1-2 sene sonra bu mecbur olacak mesela diyecegizki çadırını alan şuraya gelsin 3 gün geçirelim belki bu olur çok da güzel olur
21-01-2007, 12:28
denizi seven bizler elbette onu kirletenlere kızarız ama kendimiz atılmış bir kutuyu ve ya bir naylon torbayı alıp bari karınca kararınca kirletenlerin inadına onu çope atabilirsek bence hiç olmazzsa iyi bir şey yapmış olmanın mutluluğunu yaşamaktır ne dersiniz
yazılıp çiziliyor gunde binlerce defa gazeteler dergiler felan ama sonuç pek farklı değil biz farklı davranıp gorduğumuzu alabilme imakanımız varsa bunu yapalım bence benim arabada uzunca bir sırık var içiçe geçip uzatılan bir sopa kanca yaptırdım deniz kenarında onunla ulaşabildiklerimi alıp arabanın arkasına koyup bir çöp bidonuna atıyorum ne yapalım elimizden ancak bu geliyor deniz kadar seveniniz olsun
21-01-2007, 14:52
Bu mesajları okudokça forumumuzun ne kadar yol katettiğini görüyoruz.Bu çok sevindirici.Ama beni daha çok sevindiren üye arkadaşlarımızın kendilerinden başlayarak etrafa yaymaya çalıştıkları çevre bilincidir.Umarım buluşup tanışma organizasyonları oluşur ve giderek artar.Böylelikle sadece balık değil başta denizlerimiz olmak üzere birçok konuda ortak ses verebiliriz.Hepinize selamlar iyi pazarlar.Çıkmak durumundayım daha sonra görüşürüz
23-01-2007, 14:29
bence her şehirde öce gurupları kuralım önce o şehirdekiler tanışıp gün belirler daha sonra misafirliğe başka şehirlerdeki arkadaşlara gidilir ıstanbul hadi gün belirleyelim akşam mesai çıkışı bile olabilir maksat tanışmak olsun
06-03-2007, 00:50
ustalar benim beykozda 6 metrelik motorlu sandalım var kırk yılda bir balığa çıkıyorum sahil güvenlik bırak balık yakalamayı denize dahi indirmiyormuş plaka harici hiç bir belgem yok neler gerekiyor ne yapmalıyım ve nereden almalıyım yardımcı olurmusunuz
28-09-2007, 00:30
levrekci arkadasim sen baslat inan ben yurt disindan katiliyorum ordan bile gelirim bir gunlugune yeterki isin icinde balik muhabbeti olsun
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ege denizi balık tablosu | sniper_riffle | 1 | 7,608 |
27-07-2007, 13:41 Son Yorum: H.A.R.U.N |