Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BOGAZİCİ (HÜSEYİN)
huseyıni araya bılcegımız bı numara yokmu ya. cok merak ettım .
Bul
sedat numara var cep telefonu günde 3 sefer arıyorum ama kapalı isim soyad tan rehberden 118 den ulaşmaya çalıştık ulaşamadık aklıma gelen herşeyi deniyorum
Bul
arkadaşlar bu iş canımı sıkmaya başladı hem cep telefonu kapalı hemde siteye 8 gündür girmemesi pek normal degil ki hüseyin hergün mutlaka siteye girer.
sizlerden ricam ona ulaşma yollaı akıl verin ben muhtar telefonu bulmaya çalıştım bulamadım anadolu kavagında oturdugunu biliyoruz hüseyin kabakçı ismi cebine mesaj attım ama kapalı facebook ta anadolu kavagı sitesine ilan bıraktım başka neler yapılabilinir akıl akıldan üstündür acil haber almak için bişeyler yapalım.
Bul
evet nihat saol
bir arkadaşımızdan haber alamıyoruz bunu herkes elinden geldiğince araştırsın ona yakın mevkide oanlar varsa lütfen muhitte araştırsın
Bul
2 dakika evvel 11/12/2007 saat 09:10 hüseyinin oturdugu yerdeki muhtarı aradım hüseyini tanıyorum buranın gencidir dedi buralarda dedi bi sorun yok dedi telefonumu verdim beni acil arasın 2 dk da olsa dedim tamam aratıcam dedi ilgilendi saolsun.
en azından iyi oldugunu ögrenmiş olduk gerisini artık kendisinden ögreniriz.
Bul
Katılım Tarihi: 22-10-2006
Son Ziyaret Bugün 12:43
bugün formma girmiş hüseyin arkadaşlar...
Bul
iyi olduğunu bilmek bile bizleri rahatlatdı
Bul
AFALA yazdı:Katılım Tarihi: 22-10-2006
Son Ziyaret Bugün 12:43
bugün  formma girmiş hüseyin arkadaşlar...

evet iyi olduguna sevindim inşallah çevresindekilerdede saglık problemi olmamıştır.
en azından içimiz rahatlamış oldu.
Bul
Arkadaşlar açtığım konuda yazdığım gibi 1 hafta önce cep telefonunu sonra telefon hatlarını ve interneti yitirdik. 1 haftadır bu işle uğraşıyorum. Koşturup durdum. Bir türlü arızayı çözemediler her gün yarın olacak, yarın olacak diye diye bu güne kadar geldik. Yokluğumun bu kadar farkedileceğini ummuyordum .
Hem teşekkür ederim hemde merak ettirdiğim için özür dilerim kusura bakmayın. Hepiniz sağolun.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hus213 hüseyin abinin evindeki buluşma hus213 25 3,396 28-01-2012, 22:26
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi