Yorumları: 23
Konuları: 1
Selamlar;
Aranıza katılalı aslında uzun zaman oldu ama genelde yazılan güzel, eğitici ve bi o kadar eğlenceli mesajları okumak bugüne kadar yeterli olmuştu. Bugün neden üye olmaya karar verdin diyen varsa cevabı yok

belki verilecek bir cevabım belki sorulacak bir sorum olacaktır yakında da içime doğmuştur

Neyse fazlada uzatmadan kısaca bilgi veryim. İzmir/Karşıyakada yaşıyorum. Yazın YeniFoça tarafındayım. Ufak bir takamız var uygun havalarda yaz kış balığa çıkıyorum.
Uzakyol Vardiya zabitliği yapmışlığım var. Şimdi kendi takamızın süvarisi olduk açık denizlerle aramıza mesafe koyduk

Herkese rastgele. Selametler...
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
arkadaşım aramıza hoşgeldin denize alişkın birisiniz paylaşımlarınızı bekliyorum...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
salim aramıza hoşgeldin böyle samimi giriş yapan dostlarımıza her zaman ihtiyacımız var soru ve cevaplarınla senide hergün aramızda görmek isteriz.

rastgele
Yorumları: 23
Konuları: 1
Nihat Abi,
Aynı samimiyet forumunuza ait olduğu için bende samimiyette bir sakınca görmedim

umarım uzun süre aranızda kalabilirim.
Cengiz Abi;
Denize alışkınım her soruya açığım da, balık konusunda elinize su dökebileceğimi zannetmiyorum. Zamanla artık

Selametler.
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
MELİKOĞLU yazdı:Nihat Abi,
Aynı samimiyet forumunuza ait olduğu için bende samimiyette bir sakınca görmedim
umarım uzun süre aranızda kalabilirim.
Cengiz Abi;
Denize alışkınım her soruya açığım da, balık konusunda elinize su dökebileceğimi zannetmiyorum. Zamanla artık 
Selametler.
balık konusunda ilk adımı attın artık gerisi gelir artık yaza kadar iş tamam derim senin oralarda berekette fazla zaten....
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Aramıza hoş geldiniz. Güzel paylaşımlar dilerim.
Yorumları: 10
Konuları: 2
aramıza hoş geldin.Bende yeniyim umarım faldalı bilgileri paylaşırız.
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
armızda mutlu ve huzurlu gunler gecırmenı dılerım paylasımlarını beklıyoruz saygılar.
Yorumları: 891
Konuları: 60
Hoşgeldiniz, çok fazla üye olmayan ziyaretçimiz var, herkezi katılıma davet ediyoruz, güzel dostluklar ve paylaşımlar için ....