Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ilk yakaladığınız balık
Sene 1994 Girneye tayinimiz çıkmıştı orda ilk oltam olan 4 mt Shakespeare kamış almıştım bi kaç tane sinek iğne,mantar ve haydi denize hamurla karagöz avlamıştım tabi ben ne olduğunu bilmiyordum ne tututtum ben diye amcalara sormuştum. Bu herşeyin ilkiydi sonra bu hastalık mı oldu ne Smile) O zamanlar malzemelerim bi poşetin içinde gider gelirdi şimdi ise koca bi balık çantam oldu.Odanın bir bölümünü balık malzemelerim kaplıyor.
Bul
1968 yılında şarköy iskelesinden yarım kg lık mırmır ilk yakaladığım balıktı,o zamanda misina bulmak bile zordu,ağ ipinden yaptığım oltaya kurşun niyetine midye kabuğu bağlamıştım,mırmırı yakalarken duyduğum heyacanı şu anda bile hissedebiliyorum.ozaman 11 yaşındaydım,
Bul
ilk tutuğum balık izmaritti arkadaşımın oltasıyla tutmuştum - 5 - 6 balık tutmuştum isakeleden izmarit ve istavrit, 4-5 kişi gitmiştik bi kaç kaya balığınmı saymazsak benden başka tutabilen olmamıştı Smile
Bul
gorelede dere kenarında fındık kurutuyoduk ben de toplu ineyle cengel yapıp sicim bir iple bizim orda bıyıklı denılen bır balık yakalamıstım yasımda 6 felandı . konu super tesekkurler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balik buzluga girince... Albatros-gr 63 11,563 11-05-2013, 19:50
Son Yorum: YaKaMoZ
  Hangi balik daha lezzetlidir? Albatros-gr 91 16,567 30-05-2012, 20:49
Son Yorum: AmatörBalıkcı19
  En çok hangi balık zevklidir ? Bektashi 111 21,471 29-09-2011, 14:48
Son Yorum: muhammed tr