Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Diyarbakır'da patlama! masum insanlara yapılan bu hareketler ve asker ölümleri beni kahrediyor. Karşımızda olan insanlara sesleniyorum. Türk-Kürt ayrımı yapmaya çalışan dış güçlerin oyununa gelmeyin. Bu ülkede sizlerin hiç bir kısıtlamanız yok. özgürce yaşıyorsunuz. Bunun sonunda sizler daha çok zarar göreceksiniz. Bu ülkede kardeşçe yaşayan yüzlerce millet var. Örneğin; boşnak, arnavut, macır, çerkez, abaza, gürcü, Türk, Türkmen, Yörük, Karadenizlisi, egelisi hatta, hıristiyan, yahudi, ermeni. Aklınızda ilk bulunacak şey şu olsun. TÜRKİYE BİR BÜTÜNDÜR PARÇALANAMAZ.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
evet murat bey yazdıklarınıza katılmamak mümkün değil.bu istenmeyen olaylar inşallah son bulur.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
olaylar karşısında üzülmemek elde degil yazık sadece çok yazık.
Yorumları: 242
Konuları: 22
Arkadaşlar olayı akşam televizyondan öğrendim...İçin parçalandı....O insanların acısı yüreğimizn taaa derinliğinde hisstettim ve görüntüler karşısında gözyaşlarıma engel olamadım...
Konu hakkında yorum yapmak istemiyorum...Sadece şunu belirtmek isterim....Benim evladım doğduğunda kulağına isimini okuyan benim 30 yıllık komşum Elazığ ilimizden....İşyerinde 22 yıl beraber çalıştığım ve şu anda emekli olan kardeşim,arkadaşım Bitlis ilinden....Askerde en yakın can dostum olan ve yeminle hala mesajlaştığım devre arkadaşım Mardin-Nusaybinden....Balık konusunda bazen fikir teatisi ettiğim hocam emekli bankacı abimiz Diyarbakır ilimizden...Yaşı benden küçük ve meslekte yeni olan bir arkadaşım var...Günde olmasa bile Hafta da en az iki defa kendi kurumundan telefon ederek benden akıl alan arkadaşım Erzurum ilinden.....
Eeee, sorun nerede o zaman...Vallahi anlamak imkansız gibi bir şey....Biz yaşı kırk olan tazeler hatırlarız 12 eylül 1980 öncesini...O zamanda başka başka tezgahlar vardı...Şimdi de bu tezgahlar...Olan gençlerimize...insanlarımıza oluyor...Bir an için bu tür olaylarda ölen insanların aileleri ve yakınlarının yerine kendiniz koyun..Allahım ne acı bir şey değil mi ?Evlat acısı..Anne-baba acısı....Bir yakının acısı...Allahım kimseye göstermesin ve yaşatmasın..
Sevgili arkadaşlar bu ülkeyi oluşturan her yöreden insan 1000 lerce yıldan beri öyle kaynaşmışdır ki, bu tür eylemler asla ve asla bu bütünlüğü bozamıyacaktır...Sadece soğuk kanlı olmak lazım..Çünkü, bu ülkenin güvenlik güçleri bu tür olaylara neden olanların hakkından gelecektir ve gelmektedir...Ne mutlu Yüce Atatürk'ün kurduğu bu güzel Cumhuriyetimiz'de yaşayan bizlere.....
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Bizler bu günleri de atlatacağız, dilerim uzun zaman almaz. İmanla, sevgiyle ve sabırla. Bu olaylarda imzası olan kişilerin içinde yükselokul mezunu dahi olsa, tek kelimeyle beyinleri boş. Biz balıkçı iken bir havyarlı balığa acıyıp salabiliyoruz. Bir insan bir insana hemde tanımadığı bir insana nasıl kıyar. anlamam mümkün değil. kimsenin de anlaması mümkün değil. Bu tür insanlara insanlığı öğretmek gerekir. keşke bir kaçı bizim forumlarımız gibi yerleri ziyaret edebilse. Dostluk, arkadaşlık, insanlık nedir öğrenebilse.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
böylesine haince saldırıları adilikleri yok edecek olan yine bizleriz..kimse bu vatanı bölemez,yıldırımaz.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 158
Konuları: 18
Çok ama çok üzüntülüyüz bu konuda halk olarak ama devletimizde bir gelişme olmuyor bu sorunu sanki isteyerek çözmüyorlar aslında bence türk devleti olarak olarak çabuk çözülebilecek bir konu ve bu güçte olduğumuzu düşünüyorum türkiye laiktir laik kalacak kimse bizi bölemez.
Hasan Kıskanç
İstanbul / K.çekmece
Tekne ve kıyı balıkçılığı
Yorumları: 20
Konuları: 3
bu terörist eylem 5 kişinin canına mal oldu ve birçok kişininde yaralanmasına,orada bulunan çocuklar çok etkilenmiş,bu travmayı nasıl atlatacaklar,allah ölenlere rahmet eylesin,yakınlarına başsağlığı diliyorum,yaralanan vatandaşlarımızada acil şifalar diliyorum,pkk yıda lanetliyorum.
Yorumları: 891
Konuları: 60
Allah yakınlarını kaybedenlere sabır, yaralılara acil şifa versin inşallah. sorumlularında yaptıkları yanına kalamayacak inşallah
Yorumları: 490
Konuları: 26
bunların hepsini sallandırmak gerekli. silahla ölmemeleri lazım
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi