Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balığa çıkan varmı
Tüm zorluklara rağmen yinede balığa gitsen bile, tatlı sularda şu an avlanacak balıkta yok.arkadaşlar yinede çabalamaya devam.
Bul
metin allah analı babalı büyüsün .gecen hafta köprüdeydim 4 kg istavrit aldım kıraca ile karışık geldi hemen takımları degiştirdim 10 ignli çaparilerle aldım balıgı köprü en iyi avlaktır beklerim yarın unkapanı köprüsündeyim
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
valla ben bugün sordum iyi istavrit varmış. tekneylede kadıköy m1 menderek çinekop yapmış lüferle karışık.10/01/2008
Bul
bugün köprüdeydim iyi istavrit çıktı kıraça da geliyor onun için kalın köstek 10 numara igne iri istavrit yakaladım ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Evde internbet te sorun var iş yerinden de pek mümkün olmuyor zaman açısından ama bir cevap yazayım dedim yarıb doğum olacak yüksek ihtimal tam gün dolumu çünki resimler içinte teşekkür edenler var umarım heyecanlandırabilmişimdir bu arada bişey söylemek istiyorum bu hafta sonu balığın cennetine kapıdağ yarımadasına gittim fakat bir tık bile yoktu çok üşüdük ama o doğaya değidi bilin bakalım ne avladık? bu na bir kaç cevap gelsin ben resimleride yapıştıracağım şaşıracaksınız Smile
Bul
valla dün ben kayıkla cıktım orta suda istavrit aldım kıyılarda iri mezgit var ama hava cok soguk oldugu için hemen geri döndüm yani tadı tuzu olmuyor hava soguk olunca
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balıga hayatı degişmeyin LeVrEkCi 17 3,424 14-06-2010, 17:17
Son Yorum: musty34
  eski üyelerimiz balığa gitmiyor galiba naxos 5 28 4,329 25-10-2008, 23:24
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi