Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2003 yazı
bende şimdi serkanın açtığı konuyu okuyunca aklıma geldi anlatayım senelik iznimde 2003 yılı komşumla bi tur yapalım dedik erdekten bi başladık sahilden kıyı boyu nerde akşam orda sabah arabada yerde kumda her yerde yattık fethiyede ölü denize gittik ordada aynı denize girdik,bi çıktık güneşten her tarafımız bembeyaz tuz kattık kaldık yola devam etcez ama tuzdan derilerimiz gerildi duş almak için hotel,motel,camping hepsini gezdik izin vermiyolar yaw o sinirle düştük yola giderken bi yerde adam pet şişeyle abdest alıyodu aklımıza geldi arabada su var ama iki litrelik neyse sadece ellerimizi ve yüzümüzü yıkadık yola devam kaş a doğru hava kararcak gibi dağdan inerken dere gördüm sürdüm arabayı dereye doğru döndüm ama buldum dereyi suya bi girdim rahatladım valla sonrada doğru kaş ta gece saat 22 gibi bi pansiyon bulduk girdik yeminle ben tam 1 saat suyun altında durdum kenan arkadaş abi sağmısın ne yapıyon diye kaç kere banyonun kapısını vurdu işte güzel bi anım
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Ölü denizi bilirim fena yakar
Bul
çok iyi macera olmuş inşallah bende böyle bi kaçmayı başarabilirim
Bul
iyi macera valla..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
bu sadece bir günümdü 15 gün nerde neler başımıza gelmedi ki o zaman kameralı tlf yoktu bende fotoğraf makinası vardı 3 makara film bitirdim ,bide bu karayollarını yada ölçümcüleri bi sevmek lazım mesela derenin içine giriyon mağra sarkıtların ve dikitlerin olduğu yerlere gitcem yolda tabela yazıyo 25 km hayda oraya abi ne 25 km si yaw 45 km gittim tek yol ha başka yolda yok kitap kafir tabbi gidiyoz yollarda ,
bide denizde kanalların bol olduğu yer orayada gittik adam saati 25 milyon demişti tekne turu gerçi turlar erken gidiyomuş balıkçı kayıklarıda bizi kek buldular ya kepliceklerdi olur ben seneye gelcem dedim ayrıldım ordan çıkarken o köylü birini aldım finikede bıraktım balıkçılık yapıyomuş erken gelseydin ben seni gezdirirdim diyo bana inceği zaman onada olur seneye burdayım dedim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
yalova tatar yazdı:bu sadece bir günümdü 15 gün nerde neler başımıza gelmedi ki o zaman kameralı tlf yoktu bende fotoğraf makinası vardı 3 makara film bitirdim ,bide bu karayollarını yada ölçümcüleri bi sevmek lazım mesela derenin içine giriyon mağra sarkıtların ve dikitlerin olduğu yerlere gitcem yolda tabela yazıyo 25 km hayda oraya abi ne 25 km si yaw 45 km gittim tek yol ha başka yolda yok kitap kafir tabbi gidiyoz yollarda ,
bide denizde kanalların bol olduğu yer orayada gittik adam saati 25 milyon demişti tekne turu gerçi turlar erken gidiyomuş balıkçı kayıklarıda bizi kek buldular ya kepliceklerdi olur ben seneye gelcem dedim ayrıldım ordan çıkarken o köylü birini aldım finikede bıraktım balıkçılık yapıyomuş erken gelseydin ben seni gezdirirdim diyo bana inceği zaman onada olur seneye burdayım dedim
ana ben sarhoşladım galiba çeneme vurdu .yazmaycam ama burdayım
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
erden abi benimde yapmak istediğim şeylerden bir tanesidir.kıyıdan geze geze tüm egeyi bitirmek.yada karadenizde aynısından bir gezi.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
18 yasındayken ben de buna yakın şeyler yasamıstım ama sımdı nerde o gunlaer 10gun izine cıktımmı hemen telofonlar calmya baslıyo ne zaman gel cen of ya bi emekli olsam of of.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi