Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
belki faydamız olu
10 OCAK 2008

Bebegin tam adi 'Ege Mahir Yildiz' bu isimde internette web sitesi varmis. mumkun oldugunca yaygin duyurabilirsek belki kurtarabiliriz.

--------------------------------------------------------

Merak etmeyin, bu bir para yardımı talebi v eya hergün gelen sıradan zincir maillerden biri değil..
Asla para istemiyorlar, bizden tek bekledikleri bu haberi mümkün olduğunca çok insana duyurmamız ve
bu nakli Ege bebek için mümkün kılmamız. Bir de dualarınızı esirgemeyin diyorlar..

Lütfen alttaki mektubu okuyun ve mümkün olduğu kadar etraftakilerinize iletin, ki yitirilen bir can bir bebeğe can versin olsun !

Ümit beyin iletişim bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz.
O Hayata sımsıkı tutundu ama...

Adı EGE , bizim 2 aylık bebeğimiz....
51 günden beri İ.Ü.Tıp Fakültesi Yenidoğan yoğun bakımında yatmaktadır. Şu anda damardan beslenerek hayata tutunuyor. Çeşitli hastalıkların birbirini tetiklemesi sonucu incebarsağın tamamı ve kalınbarsağın yarısı alındı. Doktorların yaşamasına mucize dedikleri EGE'mize bir umut ışığı doğdu.

İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde incebarsak nakli yapılacak, tabi ki uygun donör(gönüllü) bulunabilirse. Donörün 0-2 yaş arası 0RH+ kan grubuna dahil biri olması gerekiyor. Ne yazık ki ölmek üzere veya yeni kaybedilmiş bir donör olmak zorunda. Ailelerin ikna edilmesi gerekiyor bir şekilde. Bir hayat kaybedilirken bir hayatı kazanmak an meselesi... Eğer bulunursa ve nakil başarıyla geçerse Türkiye'de
bir ilk yaşanacak, belki de Dünya'da.. Zaman Ege'nin aleyhine işliyor.

Lütfen yardım edin...

Bir cana can katma zamanıdır...
Herkese haber verelim. Herkese mail yollayalım.
Tvlere, gazetelere ajanslara, hastanelere, belki milyonlara...
Bu mucizeye herkes ortak olsun...
Küçücük bir hayat yardımınızı bekliyor..

Babası : Öğretmen Ümit Fikret YILDIZ
umitfikretyildizz@hotmail.com
0505 662 68 72
nee
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
hüseyin bunu nerden aldın ,en alta alıntı yerini yazalım ALLAH acil şifalar versin ege bebeğe
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Hüseyin nedesemki bi yandan insanlık vazifesi acı bir durum diğer yandan format dışı bir konu ve hatta bu tür konular üye arkadaşlarımızı derinden etkiliyor ve bu tür konuların mümkün olduğunca olmaması için şikayetler var mümkün olduğunca diyorum dikkat çekerim konu bir gün dursun bir gün sonra kaldırılacaktır gönül isterki bir faydamız olsun ama bunun gibi okadar çok vaka varki bu vakalara burada yer versek site amacından çıkar ALLAH Bbeğe ve ailesine yardım etsin
Bul
Ben çocuklara çok üzülüyorum onlar bunları hak etmiyor. İnşallah sağlına kavuşur ve Türkiyede ilk olur.
Bul
allah acil şifalar versin ege bebeğe, keşke elimizden bişey gelsede yapsak..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Allah yardımcısı olsun inşallah ilk gerçekleşir ve kurtulur.harun gerekeni yazmış bu tip konuları msn ve mail yoluyla herkese ulaştırmak daha etkili olacaktır.
Bul
insanın acil şifalar dilemekten başka çaresi olmayınca çok zor oluyor. çoğumuzun çoluğu çocuğu var çok acı bir durum ama nevarki çaresiz kalıyorsun inşallah başarılı olunur.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Dilerim kısa zamanda sağlığınaz kavuşur. İstedikten sonra doktorlarımızın da devletimizinde yapamayacağı şey yoktur.
Bul
arkadaşlar msn den gndrdiler foruma verdim inşallah şifa bulur msn den dağıtabilirsiniz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bak şimdi ya.akşam akşam okudum ve üzüldüm.allah şifa versin.inşallah her şey yolunda gider.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi