Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kartepede mangal;
SerenaY66 yazdı:murat bey siz gezmiş tozmuşsunuz,izin verirseniz internetten turizm tanıtım sitelerinden derlediğim fotoğraflar var.onları vermek istiyorum.sizin çektiklerinizide tabiiki göreceğiz.resimlerde arkada gözüken yer herhalde sapanca gölüdür.ama çok güzel bir yere benziyor.yakın olsam oraya abone olurdum diye düşünüyorum.yazı da kışıda çok renkli bir yere benziyor.
ilker harika görüntüler bulmuşsun paylaşımına teşekkürler.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
görüntüler güzel yerler yaw mutlaka gidilip görülmesi gereken bi yer
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Sevgili arkadaşım İlker. resimlerin için teşekkürler, bugün bu hafta sonuna mesai arkadaşlarımızla bir Kartepe organizasyonu hazırladık. 27/01/2008 pazar günü 33 kişi oradayız. Dilerim bizzat çektiğim resimlerde senin gönderdiğim resimler gibi güzel olur.
Bul
yediğin içtiğin senin olsun inşallah güzel resimlerle dönersin.ben doğa fotoğrafı çekmeye bayılıyorum.yemem içmem fotoğraf çekerim.sırf bu yüzden gittiğim yerlerde aç kalırım.ama fotoğraflara bakınca da sonuç mükemmel oluyor.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
karpostal yapılacak görüntüle bu güzel manzarada mangalda süper olur yani afiyet olsun
BOĞAZLARIN KRALI
Bul
Kar üstünde mangal harika olur yeterki rüzgar olmasın gurupsuzda tadı olmaz ne zaman göreceğiz o günleri köfteler sucuklar külbastılar güzel bir yoğurt güzel bir salata birde beyaz içecek offf hehe karnım aç olunca fantazilerde kuvvetli oluyor
Bul
yaparız bi organizasyonda oraya murat belki tatlı su organizasyonu olur
kısmet harunun dediği gibi mangallı külbastılı ateş sulu hehe.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Hele şu Kartaldaki 2008 organizasyonununda bir buluşalım. ölmez sağ kalırsak ne organizasyonlar yaparız, hey gidimin hey.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
mangal ve beyaz içecek karda manzarada ooffff beeee abiler canımız çektiii ama Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Kar üstünde mangal harika olur yeterki rüzgar olmasın gurupsuzda tadı olmaz ne zaman göreceğiz o günleri köfteler sucuklar külbastılar güzel bir yoğurt güzel bir salata birde beyaz içecek offf hehe karnım aç olunca fantazilerde kuvvetli oluyor
harun o günleri görmeninyolu güzel bir turna organizasyonundan geçer sakarya ırmağı kenarında veya başka yerde.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lüfer mangal yalova tatar 32 5,950 18-08-2008, 11:08
Son Yorum: orfoz17
  bu akşam mangal yalova tatar 19 2,802 16-03-2008, 14:39
Son Yorum: alien13
  arabada mangal yalova tatar 22 3,626 11-01-2008, 17:34
Son Yorum: tomy77

Hızlı Menü: