SerenaY66 yazdı:murat bey siz gezmiş tozmuşsunuz,izin verirseniz internetten turizm tanıtım sitelerinden derlediğim fotoğraflar var.onları vermek istiyorum.sizin çektiklerinizide tabiiki göreceğiz.resimlerde arkada gözüken yer herhalde sapanca gölüdür.ama çok güzel bir yere benziyor.yakın olsam oraya abone olurdum diye düşünüyorum.yazı da kışıda çok renkli bir yere benziyor.
Sevgili arkadaşım İlker. resimlerin için teşekkürler, bugün bu hafta sonuna mesai arkadaşlarımızla bir Kartepe organizasyonu hazırladık. 27/01/2008 pazar günü 33 kişi oradayız. Dilerim bizzat çektiğim resimlerde senin gönderdiğim resimler gibi güzel olur.
yediğin içtiğin senin olsun inşallah güzel resimlerle dönersin.ben doğa fotoğrafı çekmeye bayılıyorum.yemem içmem fotoğraf çekerim.sırf bu yüzden gittiğim yerlerde aç kalırım.ama fotoğraflara bakınca da sonuç mükemmel oluyor.
Kar üstünde mangal harika olur yeterki rüzgar olmasın gurupsuzda tadı olmaz ne zaman göreceğiz o günleri köfteler sucuklar külbastılar güzel bir yoğurt güzel bir salata birde beyaz içecek offf hehe karnım aç olunca fantazilerde kuvvetli oluyor
H.A.R.U.N yazdı:Kar üstünde mangal harika olur yeterki rüzgar olmasın gurupsuzda tadı olmaz ne zaman göreceğiz o günleri köfteler sucuklar külbastılar güzel bir yoğurt güzel bir salata birde beyaz içecek offf hehe karnım aç olunca fantazilerde kuvvetli oluyor
harun o günleri görmeninyolu güzel bir turna organizasyonundan geçer sakarya ırmağı kenarında veya başka yerde.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
İSTAVRİTCİ