Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
..::birkaç parça malzeme::..
dün karaköye dolaşmaya gittim hesapta hiç bişey almıyacaktım ama dükkana girince çıkamadım haliyle bunları aldım kullananların yorumlarını beklerim misina çok güzel yumuşak ve sağlam tam casting misinesi ,pins minnow aldım bi tane de 7 cm m176 çinekop ve lüfere işallah yanlış almamamışımdır ,işte bide raglou bu da çinekopa kuyruklarının kesilmesinden korkuyorum büyük olanı levreğe,ekstara fırdöndü filan..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Zaten hep iğne almak için gireriz sonra takımı tamamlar çıkarız Smile
Bul
HİÇ BİrŞey Almicam DolaŞicam Çikicam Dİyoruz Ama Olmuyooo Gİrİnce GÖzÜne Çarpiyo BİŞey Dayanamiyosun Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bizim işler kızların çehiz hazırlamasına benziyor.şu güzel bu güzel derken bakmışın çanta yine dolmuş.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Güle güle kullanın.Rastgelsin inşallah.Bu lüfer ve ailesinde parlayan her türlü sahte iş yapabilir.Ben Rapala veya Yozuri gibi ederi fazla olan sahtelerde genelde Levrek düşünülerek alınması taraftarıyım.Çünkü çok hesaplı takımlar ile lüfer yakalanabilirken Levrek dedim mi düşünmek gerekiyor.Çok seçici olabiliyor bu mahlukat.Bir de levrekte karnı çok parlayan sahtelere çok gerek yok.Meranızdaki yem olabilecek balık çeşitlerini de düşünerek almakta fayda var.Ama Zargana ve Kefal olmayan sahil yok gibidir.Bunların sahteleri her zaman (tabi balığın iştahına da bağlı bu) iş yapar.Bir de Şu rapala nın FT(fire tiger) modeli çanakkale'de levrekte iyi çalışıyor.Dikkat ederseniz Karın kısmı parlak beyaz veya gümüşi değildir.Saygılar...
Bul
thunderbolt yazdı:Güle güle kullanın.Rastgelsin inşallah.Bu lüfer ve ailesinde parlayan her türlü sahte iş yapabilir.Ben Rapala veya Yozuri gibi ederi fazla olan sahtelerde genelde Levrek düşünülerek alınması taraftarıyım.Çünkü çok hesaplı takımlar ile lüfer yakalanabilirken Levrek dedim mi düşünmek gerekiyor.Çok seçici olabiliyor bu mahlukat.Bir de levrekte karnı çok parlayan sahtelere çok gerek yok.Meranızdaki yem olabilecek balık çeşitlerini de düşünerek almakta fayda var.Ama Zargana ve Kefal olmayan sahil yok gibidir.Bunların sahteleri her zaman (tabi balığın iştahına da bağlı bu) iş yapar.Bir de Şu rapala nın FT(fire tiger) modeli çanakkale'de levrekte iyi çalışıyor.Dikkat ederseniz Karın kısmı parlak beyaz veya gümüşi değildir.Saygılar...

teşekkürler abi bizim burda çok levrek yoğunluğu olmadığı için lüfere ve çinekopa düşündüm bizim buranın balığı nazlı oluyor çeşit sağlamak istedim...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
aslında lazım olanlardan başka birşey almamak lazım.lazım olandan al fazlası zarar etmez.
Bul
tomy77 yazdı:teşekkürler abi bizim burda çok levrek yoğunluğu olmadığı için lüfere ve çinekopa düşündüm bizim buranın balığı nazlı oluyor çeşit sağlamak istedim...
Levrek hakikaten enteresan bir hayvan.Ama çok saldırgan olduğu zamanları bulmak gerekiyor.Hayırlı Olsun.Rastgelsin...
Bul
güzel malzeme inşallah güzel av rast gele
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Osman 8'liklerle inanılmaz melanurlar almışımdır. 12'likle ise levrek alıyorum onların kırmızı başlı ve oynar gözlülerini tercih edersen çok daha iyi çalıştığını göreceksin. Ben iğnelerinide değiştiriyorum. Çünkü dönmemesi gerekiyor. Bir kaç kez dene görüceksin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul'da Malzeme ve Çinakop Arayışı Uzun_ahmet 38 5,267 22-01-2009, 12:20
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi