Yorumları: 537
Konuları: 62
Merhaba günaydın her yer kar sabah 06:30 iş yerimi açıyorum 17:00 de kapatıyorum.İki kişi çalıştırıyorum ortalama aylık gider 6.000 ytl çoğu zaman siftahsız kapatıyorum.Giderleri karşılamk için çoğu zaman malları spota zarar ederek bozduruyorum.Hep iyi olacak diye bekliyorum ama boşa bekliyoruz.Esnafın hali çok kötü kırsal kesim olduğu için köy halkına bağlıyız.2007 yılı kurak geçti mahsül yok.Kurban iyi olur dedik veresiye verdik üretici malını satamadı veya zararına verdi tahsil edemiyoruz.Köylümüzde kazanç olmadıktan sonra biz aç kaılırız.Devletimizin buna bir çare bulması mutlaka gerekli ürettiği hiç bir şey para yapmıyor.Ürettiği devamlı düşerken aldığı tohum,gübre,mazot.vs hep yükseliyor.Devamlı bankalara borçlanıyoruz bankalar yasal tefeci konumunda para kazanıyor bir yerde patlayacak ama ne zaman?.Hayırlısı ALLAH büyük her darlığın bir bolluğu olacaktır.
Saygı ve Sevgilerimle.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
bu konuda söyleyecek çok şeyim var ama burda siyaset yapmak istemiyorum sonumuz hayır olsun artık tek dileğimiz bu.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Küçük ölçekte tarım yapanların durumu hiç iç açıçı değil bir kısmı tarlalarını elden çıkararak ayakta kalmaya çalışıyorlar.Bu durumda olanların Allah yardımcısı olsun.
Bornova - izmir
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
haklısın ama alacağın yok diyim ben ali muratın dediği gibi yazmaya başlarsak siyaset girecek hiç luzumu yok herkes kendi yağında kavrulmak zorunda sitemizde senin gibi ark çok .sen yanında iki kişi çalıştırıyon ya 15 kişi çalıştıranlar onlar ne yapsın aramızda benim bildiğim 3-5 arkadaş var
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Kendinizi üzmeyin, önce sağlık dilerim bu durumları da atlarız. Hayatın güzel yönlerini görmek, sabretmek ve lüks harcamalardan kaçmak gerektiğini düşünüyorum. ne yazıkkı lüks giderlerimiz aşırı arttı, buda bizleri bankalara muhtaç bırakıyor. sonrada ipin ucu kaçıyor.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu günler unutulsun inşallah sağlıgını bozmayan şanslı bu zamanda.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Ali ucu çok açık bir konu Allah sağlık sıhhat versin de kim nerede ne sıkıntı çekiyorsa son bulur inşallah diyelim.
Yorumları: 879
Konuları: 28
çok şey yazacaktım ama (hatta yazdımda sildim) siyasete girmeyelim demişsiniz size saygımdan.
hayırlısı diyelim, inşallah nihat beyin dediği gibi sağlığımız bozulmadan bu günleride atlatırız.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
herşeyin hayırlısı artık bakalım nereye kadar.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
BalıkcıSerdar yazdı:çok şey yazacaktım ama (hatta yazdımda sildim) siyasete girmeyelim demişsiniz size saygımdan.
hayırlısı diyelim, inşallah nihat beyin dediği gibi sağlığımız bozulmadan bu günleride atlatırız.
serdar abi hepimizin bu konuda yaralı olduğunu ve anlatsak sayfalara sığmayacağını tahmin ettiğim için engüzeli girmemek dedim,,, hepimiz aynı fikirdeyiz anlaşılan..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.