Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
teşekkür
istanbulda orgazizsyona dahil olmam için emeği geçen üç arkadaşa içtenlikle teşekkürler nihat,harun ve serkan bu üçlü sayesinde istanbul turu attım diyebilirim en çokda serkana yük oldum o trafikde beni sabah aldı harunla birlikde akşamda adrese teslim ederek bana büyük bir iyilik yaptı yoksa ne aramıştım ben o yeri allah bilir.ayrıca doğum günü hediyesi içinde ayrıca teşekkürler serkan bu yıl iki kişiden hediye aldım biri eşim diğeride sendin bu özel günde hatırlanmak güzel bir duygu tabi kutlama mesajları hariç onlarada teşekkürler.
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
daha dur kamil abi icraatlerimiz bitmedi daha ne planlarımız var seninle ilgili yaww Gulumse
Bul
gerçi zat-ı ailinizle tanışamadık kamil abi ama sıcaklığınızı dostluğunuzu telefondan bile hissedebildim resimlerde de zaten herşey belli ortamın yarattığı sohbet sevgi zaten ortada sizde ayrı bi yer katmışsınız heyacanınız sevginiz resimlere de yansımış inşallah mayıs ayında yalovada da bi organizasyon yaparız da müsait olursanız sizide bekleriz bu organizasyona katılamadığım için zaten çok üzgünüm inşallah en kısa zaman da telafi ederiz saygılar sevgiler iyiki varsınz iyiki varız.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
kamil abi orda yoktum tanışamadık ama resimlerden ve sana olan sevgiden saygıdan nasıl birisi olduğun belli.. inşallah bir organizasyonda tanışma olanağı buluruz,saygılar sevgiler.. ankarayada gelirsek kapını çalarız Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Kamil abi, asıl teşekkür etmesi gereken bizleriz.
Ankaradan gelerek bizlere seninle tanışma fırsatı verdiğin için biz teşekkür ederiz.

Seninle ilgili ne yazılsa azdır, kalbindeki o muhteşem güzellik tüm iyi olanları hak etmene sebepdir.

Yük olma işine gelince ne sen söylemiş ol nede ben duymuş olmayım. Seni aldığımız andan bıraktığımız ana kadar sanki yıllardır tanıdığım ve uzun süredir görüşmediğim bir abimleymişim gibiydi. Keşke zamanımız olsaydıda evimizdede misafir edebilseydik.

Bu siteye üye olarak sen ve senin gibi güzel insanları tanıdığıma fazlasıyla memnunum. İyiki varsınız ve iyiki buradasınız.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Koskaca Yayın avcısı İstavrit yakalasın olacak şey değil Smile
Bul
Lapsetur yazdı:Koskaca Yayın avcısı İstavrit yakalasın olacak şey değil Smile
oktay istavrit yakalasa lüküs saycaz yaww hehee
yaww kamil abimin suçu yok adamı getirdik marmaranın en balık olmayan yerine yinede ısrarala oltasını attı bekledi dedik abi gel balık olmaz dedik ama o ısrarla yinede bekledi tam balık meraklısı diye kamil abime derim ben.
işin açıkçası ben gitsem kamil abinin av yaptıgı yere burada balık olmaz deselerde bende yaww ne olur ne olmaz ben atayım derdim kamil abinin balık sevgisini anlıyabiliyorum ve tebrik ediyorum Alkis
Bul
Ben video dakileri istavrit sandım. (Nihat çaktırma Smile )
Bul
kamil kardeşim daha beni görmediğim memleketimize götürecen yayına .
Bul
biz angaralılar olarak hep böyleyiz.oltamız her zaman yanımızdadır.su gördükmü oltayı atarız.balık olsun veya olmasın umrumuzda değildir.yanına mangalı yakacan .olta suda dursun .oltanın suda olması bile bizi tatmin eder.kamil abide iç anadolu daki durumumuzu gözler önüne sermiş.
resimlerden gördüğüm kadarıyla kamil abi çok ama çok mutlu .
bu organizasyonda emeği geçen ve gelemeyip destek veren tüm arkadaşalara teşekkür ederim.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Teşekkür !! blue_zaire 38 5,458 17-01-2009, 23:33
Son Yorum: Ege
  murat aydına teşekkür maceratorr 12 2,527 28-10-2008, 19:09
Son Yorum: murki
  SerenaY66'ya teşekkür.. Lakerda 10 2,096 11-10-2007, 09:10
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi