Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Güncel Balık Fiyatları
ali abi demekki senin arkadaşlar işlerine geldiği şekilde ortaklık yapmışlar sen nasibini almışsın.. arkadaşlık dostluk paylaşmaktır.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ha ha ha ali alemsin vallahi her halde arkadaşlarını arasında en küçük sendin vur kafasına al ağzındaki lomayı hesabı
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bazen iyilikten maraz doğar alim takma kafana RoseHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Erden bey evet en ufakları bendim.Ama ilk önce her meraba dediğim insanı kendim gibi görürüm hiç bir zaman ne maddi ne manevi çıkarlar önemli değildir.Taki bir yanlış anlaşılma olur düzelmez devam eder ise bende gerekeni yaparım.Hiç bir zaman kimsenin hakkını yemedim kimseyede hakkıkımı yedirmem.Önemli olan arkadaşlık,dostluklar içinde yenmiş içilmiş aranır ise o ortamdan o kişilerden uzaklaşırım.Ha o kişilerle arkadaşlığım devam ediyor ama olaydan sonra bir daha onlarla balığa gitmedim çok büyük terbiyesizlik yaptılar.

DOSTLUK NEDİR?

Herhalde bir gösteriş, birine, aynı cinse, kadınsan erkeğe, erkeksen kadına karşı kendini beğendirme çabası, bir moda, bir gelgeç ruh hali değil... Sempati.. İlgi.. Bağlılık.. Yüceltme.. Taçlandırma... Sorumluluk duyma.. Yürekten algılama. Bakışlarla anlaşma. Ses tonuyla destek verme. Kesintisiz ilişki..

Kayıp olmaz, yitmez. Yoktan var olmaz bir duygu. Bunların hepsi biraraya gelip, zaman içinde gıdım gıdım birikerek dostluğun çimentosunu oluşturuyor. Gazetelerde okuyoruz. TV'lerde seyrediyoruz. Sağda, solda konuşmalarda adı geçiyor: Güzel yemek yeme dostu.. Edebiyat dostu. Türk Sanat Müziği dostu. Çocukların dostu.. Halkın dostu.. Dostluklar nasıl oluşuyor Unuttuk.. Bu hızlı kent hayatı dostluk duygusunu, aklımızdan aldı.. Yüreğimizden çaldı.

Nasrettin Hoca bir Cuma günü camide cemaate namaz kıldırmak üzere ezan okunsun diye bekliyormuş. Bir adam gelmiş. "Hocam" demiş! "Eşeğimi yitirdim..." Hoca da adama; "Şu namazı kıldıralım, senin eşeğin çaresine bakarız" demiş. Hoca namazı kıldırmış, vaazını vermiş ve cemaate dönmüş: "İçinizde hiçbir dostuyla bir bardak çay içip saatlerce konuşmamış, dostuyla sekiz saatlik yürüyüşe çıkıp hiç konuşmadığı halde sıkılmadan yürüyüşünü tamamlamamış ve komşunun kızına kem gözle baktı diye dost bildiği arkadaşını arkadaşlıktan silmiş biri var mı?" diye sormuş. Arka sıralarda saf tutmus, sümsük tipli biri parmağını kaldırıp,"Ben varım Hocam." demiş. Hoca eşeğini yitiren adama dönmüş, "Al bu adamı git, bundan büyük eşek olur mu? Yitirdiğin eşeğin yerine kullanırsın" demiş.

Dostun yoksa... Eşekten farkın ne? Olumsuz düşünür Sokrates'e öğrencileri sormuş: Dostluk nedir? Sokrates de onlara şu yanıtı vermiş; "Çocukluğumdan beri arzuladığım bir şey vardır. Kimi insan atları olsun ister... Kimi insan köpekleri. Kimisi altını, kimisi de şanı, şerefi; bense bir dostum olsun isterim..."

İnsan biriktiren yaratık... Şan, şöhret biriktiriyor... Süper zenginse boğazda villa biriktiriyor. Tablo biriktiriyor. Repoda para kasalarda naftalin kokulu döviz, antika biriktiriyor. Gençse plak, kaset, cd biriktiriyor. Yorgun bir ihtiyarsa namaz niyaz biriktiriyor. Bazıları da Kuledibi'nde Çukurcuma'ya, Üsküdar'da Eskiciler Çarşısı'na, Unkapanı'nda Horhor'a gidip; antika lambalar, cam şişeler, eski koltuklar, tesbihler, tombaklar biriktiriyor. Alimse kitap biriktiriyor. Cahilse kin biriktiriyor. Dost biriktirmeyi içimizde kaç kişi deniyor? Evet, kabul ediyorum , insan birçok kişiyle beraber mükemmel dost olamaz, tıpkı aynı zamanda birçok kişiye aşık olamayacağı gibi... Fakat cinnete düştük. Dost biriktirmeyi unuttuk. İyi halt ettik.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
Ali güzel dokunmuşsun unutan bir kabahatli ya unutturana ne demeli
Bul
unutanda unutturanda hayat bence hayat izin vermiyor dostluklara artık bi şekilde ya dostun yada kendinin çevresi imkanı veya çıkarlar dost oldurtmuyor.
hadi herşey doğru herşey düzgün her şart yerinde denk geldi insan güvenemiyor dostu bulupta açıksız şartsız şurtsuz davranamıyor zaten onun içinde dost olunamıyor.
burada hepimiz dost olmaya çalışıyoruz ama eminimki dostluğun gerektirdigi ğibi değil yarısı kadar bile dost olabilsek ne mutlu bize ki ben burada bunu zamanla başarabileceğimize yürekten inanıyorum.
ali dokuma ipek kalitesinde olmuş teşekkürler
Bul
Bugün ünlü bir markete gittim. Envai çeşit balık ve kabuklu çeşidi olan bir yer.Çipura ve levrekten sonra artık kendi alabalıklarını da yetiştirmeye başlamışlar. Marketin kendisi aynı zamanda üretici olduğu için özellikle alabalık fiyatları hem düşmüş hem de son derece taze olarak satılıyor. Bende biraz buzluğa attım.

Az tereyağı ile 5 dk da kızaran lezzetli bir balık tavsiye ederim. Yağlı ve yumuşak derili bir balık olduğu için çok lezzetli. Ama ızgaraya uygun değil. Çiçek yağında da olmuyor. Çünkü çok kızgın yağ uygun değil.

Markette dikkat ettim hiç yavru balık yoktu. Eskiden çok küçük balıklar olurdu.
Sanki düzelme var gibi geldi bana.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
Tane 1 lira sudan ucuz walla nakliye parası bile değil
Bul
Hüseyin nerede bu market ismi nedir?
Bul
balikoltasi yazdı:Hüseyin nerede bu market ismi nedir?

şimdi Carrefour dan geldim 1 ytl kum gibi var ama balık belli ediyor bayat balık kendini bırakmış çorap gibi Smile
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sigara fiyatları hakkında nurideniz34 3 869 12-07-2016, 13:44
Son Yorum: tugayerdogan
  kuzenimin balık lokantası LeVrEkCi 31 5,235 21-09-2012, 18:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  5 Vinçlik dev balık! maxtar 26 6,929 11-02-2012, 02:27
Son Yorum: araphüso26
  Büyük Balık REKOR KIRILDI tuzunler 35 11,570 04-08-2011, 01:07