Yorumları: 1,270
Konuları: 189
Her sene giderdim bu sene kısmet olmadı ama gecen sene fuarın formatı değişmişti cünki biz amatörlere hitab eden böümü cok azalmış olduğunu görmüştüm sadece birkac tane amatöre hitap eden tekne ve motor sıdant ları vardı geri kalanı tabiri caizse kalantor işi teknelerdi.soruşturduğumda fuarın iki bölüme ayrıldığını tespit ettim .daha evvelki tarihte amatörlere hitap eden arac gerec olta malzemeleri yenilikler ve ceşitli tefek tekneler ve aksesuarları nın sergilendiği fuarın bu fuardan daha evvel yapıldığını öğrendim bu senede öylemi bilmiyorum.selamlar.
Yorumları: 1,081
Konuları: 43
rauf abi bu seferkinde her kısma hitap eden oldukça fazla tekne ve firma var çok büyük ve lüksler ile fazla ilgilenmedik sayısalda büyük ikramiye bulalım öyle
Dalış Eğitmeni
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
güzel paylaşım hıdır abi o 6.50mt fiatı nasıl tam bize göre tekneler güzel ne balıkçılık yapılır onlarla sen sattınmı senin sandalı mesut abimle tekne bakmayamı gittiniz yoksa hayırlısı olsun yakışır.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Bunlar hem balık hem keyif cinsinden baya iyi tekneler var ve maalesef bu işin sonu yok. Keseye ve zevke göre donat donattığın büyüt büyüttüğün kadar. Her şey bir yana teknecilik çok zevklidir arkadaşlar çok