Dün akşam yine biraz boş vaktim oldu şöyle birdaha rapalamı test edeyim dedim. Olur verdim yine iki adet daha baraküda yakaladım. Üç-Dörttanede vurdu tam alamadığı için kaçırdım. Bahsettiğim rapalanın 8 cm liğinide aldım. Büyük olan ile ben avlanırken, yanımda bulunan arkadaş ufak rapalayı istedi oda bir adet baraküda aldı. Evet sizleri daha fazla laf kalabalığına boğmak istemiyorum derken aklıma yakaladığım resimde bulunan kahverengi balıkta bu rapalaya kıyıdan atladı. Ne balığı olduğunu anlayamadım. Eğer lağos balığı ise çok üzülürüm. Çünkü Çetin ORÇAN ile yakaladığımız ve sizlerinde gördüğü balık kadar olacak ise gerçekten üzüldüm. Herkesten özür dilerim. Ama şunuda belirteyim Rapalanın iğneleri gözlerinden birini daha yakalanınca kör etti. Göz kısmından takıldı. Diğeride çırpınırken zarar görmüştü. Tüm arkadaşlarıma rast gele bereketli avlar olması dileğimle saygılar............
Tekirdağlıyım ama Fethiye hayranı oldum.Lütfen ömrünüzde birkez de olsa bu cennet köşesini görün.[/font]
Balık ağız yapısı rengi lagosu andırıyor fazla yaralı balığıda salmanın o balığın sonunu değiştirmez.barakütaların ızgarasımı, buğulamasımı daha iyi oluyor.Bereketli afiyet olsun.