Yorumları: 2,342
Konuları: 160
02-03-2008, 20:54
(Son Düzenleme: 02-03-2008, 21:08, Düzenleyen: Boğaziçi.)
tomy77 yazdı:şimdi Carrefour dan geldim 1 ytl kum gibi var ama balık belli ediyor bayat balık kendini bırakmış çorap gibi 
Günlük değildi ama. Bayat değildi. Alabalık dayanıksız balıktır. 2-3 günde yumuşar.Benim aldıklarım tazeydi.Seçmece oluyor yani. Millet 5 er 10 ar alıyor. 2 gündür satılan alabalığın hesabı yok.
Balığın başı hiç boş kalmıyor. Yani devamlı sirkülasyon var.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
Boğaziçi yazdı:Günlük değildi ama. Bayat değildi. Alabalık dayanıksız balıktır. 2-3 günde yumuşar.Benim aldıklarım tazeydi.Seçmece oluyor yani. Millet 5 er 10 ar alıyor. 2 gündür satılan alabalığın hesabı yok.
Balığın başı hiç boş kalmıyor. Yani devamlı sirkülasyon var.
abi farklı balık olabililir belki bulardan daha kötüydü benim dediklerim bursadaki..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
02-03-2008, 21:15
(Son Düzenleme: 02-03-2008, 22:02, Düzenleyen: Boğaziçi.)
Ben İstanbul dan bahsediyorum. Bende şaşırdım. Aynı balıklara mı baktık diye.

Balıkları kesince adam kesmiş gibi oldu

Dediğim gibi ucuz olması kendi tesislerinde üretilmesinden dolayı.
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hüseyin yazdıktan sonra ogün alamadım dün gittim akşam üstü sahilde balık tutamayınca carrefour hemen evin yakınında baktım balık taze geldi pek tatlısu balıgından anlamasamda balıktan anlarım taze geldi aldım akşam babam getir ben yaparım dedi fırında bugulama yaptı benim hoşuma gitti hem ucuz tane 1 ytl hemde lezzetliydi degişik bir balık yemiş oldum.
LeVrEkCi yazdı:hüseyin yazdıktan sonra ogün alamadım dün gittim akşam üstü sahilde balık tutamayınca carrefour hemen evin yakınında baktım balık taze geldi pek tatlısu balıgından anlamasamda balıktan anlarım taze geldi aldım akşam babam getir ben yaparım dedi fırında bugulama yaptı benim hoşuma gitti hem ucuz tane 1 ytl hemde lezzetliydi degişik bir balık yemiş oldum.
Alabalık buğulama hiç yemedim. Genelde tere yağında kızartarak biliyorum. Abant gölünde de meşhurdur. O şekilde verirler. Temiz oksijenli sularda yaşadığı için temiz kokmayan bir balık.
Kılçığı da az. Fırında domates biberle falan mı yaptınız.
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
evet hüseyin fırında domates sogan sarmısak defne yapragı tuz karabiber kırmızı pul biber inan çok güzel oldu zaten bu karışım her balıkla süper oluyor istavritle bile güzel oluyor alabalıktada harika oldu.sayende alabalıkta yemiş oldum ogün yazdın ertesi gün galiba gittim aldım hemen belkide aynı gün aldım hatırlamıyorum.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
LeVrEkCi yazdı:evet hüseyin fırında domates sogan sarmısak defne yapragı tuz karabiber kırmızı pul biber inan çok güzel oldu zaten bu karışım her balıkla süper oluyor istavritle bile güzel oluyor alabalıktada harika oldu.sayende alabalıkta yemiş oldum ogün yazdın ertesi gün galiba gittim aldım hemen belkide aynı gün aldım hatırlamıyorum.
valla afiyet olsun nihatım buralarda bozüyük te havuzlardan tanesini 1.5 ytl ye alıyoruz orda lokantada pişirirde yeseniz 7.5ytl hani sizler çupra için dersiniz ya bencede alabalık öle fazla bi tadı yok havuzdakilerin.......
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
araphüso26 yazdı:valla afiyet olsun nihatım buralarda bozüyük te havuzlardan tanesini 1.5 ytl ye alıyoruz orda lokantada pişirirde yeseniz 7.5ytl hani sizler çupra için dersiniz ya bencede alabalık öle fazla bi tadı yok havuzdakilerin.......
ben bu siteye takılmadan evvel hiç tatlı su balıgı yemeyi düşünmemiştim birtek balıkesirde askerken jandarmaya gitmiştik orada yemiştim birde evlendigimde eşimin dedesi iznik gölünü turlarken yayın balığı yedirmişti ama ben ikisininde ne balıgı oldugunu bile bilmiyordum burada kamil abi sayesinde yayın yedim hüseyin yazınca alabalık alıp yedim bakalım yeni tatlar ögrendim yani bu site sayesinde.
alabalıkta benim hoşuma gitti ama zaten şunu söyliyeyim dediğim şekilde ne balıgı yaparsanız yapın sosu yediriyor alabalıgın etide hoşuma gitti ama.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
LeVrEkCi yazdı:ben bu siteye takılmadan evvel hiç tatlı su balıgı yemeyi düşünmemiştim birtek balıkesirde askerken jandarmaya gitmiştik orada yemiştim birde evlendigimde eşimin dedesi iznik gölünü turlarken yayın balığı yedirmişti ama ben ikisininde ne balıgı oldugunu bile bilmiyordum burada kamil abi sayesinde yayın yedim hüseyin yazınca alabalık alıp yedim bakalım yeni tatlar ögrendim yani bu site sayesinde.
alabalıkta benim hoşuma gitti ama zaten şunu söyliyeyim dediğim şekilde ne balıgı yaparsanız yapın sosu yediriyor alabalıgın etide hoşuma gitti ama.
rauf abinin açtığı bi konu vardı çupralara haysiyet orada ben deniz çuprası yemedim havuzda kilerinde tadı güzel die yazmıştım o hesap afiyet olsun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Bugün gittiğim süpermarkette deniz balıklarının bazılarının fiatları

Melakop:21.49
Granyoz:11.50
Laos :33.50