Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bunlar iş yaparmı
dün malzemeciye gittim eksikler vardı onları aldım yandaki arkadaşlar malzeme alıyorlardı aldıkları dikkatimi çekti sordum avda verim aldınızmı diye kardeşim bıktık yemden şimdi yemsiz olarak bu simlı silokonla av yapıyorlarmış mercan avında kullandıklarını ve çok güzel verim aldıklarını söylediler bende birer takım aldım bakalım verim alacakmıyız tabiki yemsiz balığa gitmem ( teke silikon bunlarda beşli ufak balık takımı)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
aslında göründüğügibi büyük değiller resimden büyük olabilir...
Bul
Bu tekelerin yaklaşık sekiz santimlik ve fosforlu olanlarından bende almıştım çanta da öyle duruyo, hiç denemedim, deneyen varsa tecrübelerini aktarırsa ne güzel olur
Bul
bu tip silikon yemler herzaman levrekte çinekopta iş yapmıştır ben daha büyüklerini kulalnıyorum ama anladımki bu tip silikonlar küçük ve orta boydaysa iş yapıyor bi ara sanki rauf abinin bi videosundada vardı çaparisini kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.bu sene bu ufaklardan bende deniyecegim hele bir balığa çıkabiliyimde gerisi kolay
Bul
nihat teşekkürler bilgilendirdiğin için şimdi sevindim iş yaptığına...
Bul
fikret abi güle güle kullan,bencede şu şeffaf silikon tekeler iş yapar,burda bulabilirsem bende alıyim..paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
fikret bende bilmiyorum iş yaparmı ama aklıma yattı bende biraz silikon yem alayım
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
O kuyruk sallayan küçük silikonların, saydam olanları var.
Onlarla İstavrit çinekop ve zargana yakalamıştım. İstavrit verimli oluyor ama renksiz olması gerekiyor tabii ki bizim burası için geçerli. Bizde karagöz falan olmadığı için o tip tekeler işe yaramıyor. Kuyruk sallayanlar balığı çekiyor. Size rastgele.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
yashıno silikonlar gercekten kullanışlı özellikle mor beyazlar istarvite mükemmel gecen sene o tekelerin kırımızılmsı pembe olanlarını kullanmıştık .balık o kadar silikon ceşitleri arasın da sadece o tekeyi yiyordu,levrek icin düşünürsen bence ragot silikonlar bakmalısın kasinlikle yüz de yüz sonuc veriyor ,ben resim deki şeffah kuyruklulara düz beyaz ,9/no kullanıyıyorum,tekelerin boyu tam olarak belli deyil ama uzun pala düz igne kullanmakta fayda var ,tekelerin kuyrukların da veya gövdesin de fazla silikon parcaları oluyo onları kopartmak takım acısın dan faydalı olyuyor,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
arkadaşlar bilgiler için teşekkürler nisan ayında denicem tekenin boyu 3cm kuyruklu silikonun boyu 3.5cm...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi