Yorumları: 158
Konuları: 18
Valla bende hergün düşünüyorum. Elimde çarpma has kefaller geliyor 2 3 kiloluk sürü sürü yatırmışım oltamı en büyüğünü bekliyorum bi asılıyorum ahhh... Oda ne düşünmekle kalmamış her gece rüyasını görüyormuşum elimi duvara vurmuşum.

)) Nihat abi valla senin hafta sonu için düşündüğünü ben hergün bir fiil düşünüyorum. Keşke her düşüncemiz gerçek olsa hallerimizde bende k.çekmece gölünde kılıç yakalasam.
Hasan Kıskanç
İstanbul / K.çekmece
Tekne ve kıyı balıkçılığı
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hasan ben her sabah işe giderken balık tutan kıyı avcılarını tekne avcılarını görüyorum deniz boyu işe gidiyorum hele hava güzel deniz durgunsa işte o gün hep kaçmak geliyor içimden ama benim tekneler tekirdağ tarafında her istediğimde gitmek çok zor ee zaman geldi artık bayadır çıkmıyorum o yüzden biraz fazla düşünmeye başladım
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
nihat öyle bir yazmışsınki senin düşündüklerini yada hayel ettiklerini bende yaşamış gibi oldum eline sağlık hayel dediğim için darılmamışındır umarım biliyorum sen denize çıktınmı boş dönmessin oltan keskin livarın dolu olsun...
Yorumları: 500
Konuları: 45
Amatör balıkcı olupta acaba düşünmeyen varmı.Ben onu merak ediyorum.Nihat sanada teşekkürler çünkü okuması bile çok güzeldi
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
20-03-2008, 10:34
(Son Düzenleme: 20-06-2010, 19:14, Düzenleyen: murki.)
Üzülmeyin arkadaşlar bol bol hayal kuralım, hayallerimizi umutlarımızı bırakırsak kötü. yolun sonu geldi demektir. yakında tüm hayallerimiz gerçek olacak. Bizlerde burada paylaşacağız.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
düşün düşün çok çok tur işin düşünmüyecen icraat yapacan ,bende nihat rüya görüyo zannettim ama yazdığında saat 16:00 bile olmamış .
bende havaları düşünüyom yarın sabah 3,5 gün tatil var
sayın balıkçılarımla esenköyde levrek bakıcaz nasipse hem tatil hem balık tutulan lar mangalda aslan sütü ile bezenmiş bir sofrada ağzımızın suyu akarken şapur şupur ,çin,çin mideye gellll bi gün geelllllll.
bide barajın kapaklarını açmışlar burda derede sazan ,bıyıklı,yakalıyolarmış yarın sabah orayada gidebilirim hava durumu açık 21 derce diyo
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
20-03-2008, 10:50
(Son Düzenleme: 20-03-2008, 12:11, Düzenleyen: LeVrEkCi.)
erden abi benim bu aylarda zımpara boya onu oraya bunu şuraya taşı zamanlarım hayatta bırakmaz hanım beni. sene başında havalar serinken ne yaparsam yapıyorum sonrada beni bulamıyor balık peşine koşuyorum malum yer deniz kenarı ,rutubet çok geçen sene duvar boyattı bu sene demir ve ahşaplar boyanacak yani dediğim gibi ben yoruldum balığa gidiyorum dememle anlarlar buna daha fazla yüklenirsek evi sarı laciverte boyayacak hadi git bari derler yada direk işi sinir harbine dökerim çokkk gerildiiiimmmm diye bi bagırdımmı 10 dk sonra basmış giden bi tip alıştılar bana ama biraz çalışmadan kaçamıyorum hafta sonu hava güzelse beyin savaşı var yani kim kimi kandıracak ev mi boyanacak balıkmı bakılacak
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ha ha ha sen kazanırsın mutlaka da evide sarı lacivert yap belki bidaha sen kendi işine bak derler
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
valal dostum çok haklısın düşün düşün nereye kadar bence senin acilen bi ereğliye gidip 8-9 kiloluk bi levrek tutman lazım mazallah çok fena doktor tavsiyesidir .
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
valal çok güzel fikir düşünüyorsun hava nasıl olur acaba bizde esenköye gidip ordanda narlıyı bir tadalım diyoruz ama nasıl olacak hava bilmiyorum.