Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
buna yavrusazan desek yeridir
yavrutimsah35 yazdı:haklısınız bunu nasıl yakaladık dimi? evet bunu izmir selçuk pamucak gölünde yakaladım. 26 lık misina ile çıkardım..kamış fuul dolgu italyan spesial. 36 dakika yorduktan sonra çıktı, yani teslim oldu. 8 kilo  ve benim yakaladığım büyük balıklardan bitanesi. teşekkürler. efe.
Tebrikler arkadaşım aramıza hoşgeldin,güzel bi balık,kullandığın misinayı çok merak ettim,26 lık misina diyorsun,8 kiloluk balığı çektiğine göre özel bişey herhalde,markasını yazarsan bende kullanmak isterim bu misinayı,teşekkürler..rastgele..
Bul
güzel balıkmış tebrikler kardeşimSmile
Bul
offf offf bizim buralarda bole buyumeden cıkarıyorlar tırıvırı katlediyor abiler sezon kapanısı felan dinlemiyorlar bole buyuk güzel balıklarıda bize bırakmadan alıyorlar...
Bul
eline yüreğine ve oltana sağlık.sazan bu işte
Bul
aranıza katılmak beni çok mutlu etti, hoşbulduk. merak eden arkadaşlarıma söylemek istediğim, misina viking gold 26 lık herkese tavsiye ederim.
Bul
arkadaşım tebrikler....armıza hoşgeldin...balıkların devamı mutlaka gelsin..merakla bekliyoruz...76
Bul
Tebrikler.başka birşey söylemeye gerek yok.Arkadaş bir daha böyle av yaparsan sakın burada gösterme,karnıma kıramk giriyor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  buna da şükür tahsinmersin 12 2,531 16-10-2006, 13:44
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi