25-03-2008, 18:58
Arkadaşlar şidetli rüzgar ve dalgadan dolayı kuşadası limanına yanaşmakta olan bir gemi karaya oturmuş denize açılmak isteyenlere duyrulur aman dikkat..

Son Dakİka Haberİ...
|
25-03-2008, 18:58
Arkadaşlar şidetli rüzgar ve dalgadan dolayı kuşadası limanına yanaşmakta olan bir gemi karaya oturmuş denize açılmak isteyenlere duyrulur aman dikkat..
![]()
25-03-2008, 19:08
dün gece çok kötü esiyordu lodos çok can yakar aman dikkat
25-03-2008, 19:25
bugün bende duydum fırtına ile ilgili bişeyler ancak detayları bilmiyodum o kadar şiddetli yani aman dikkat arkadaşlar denizin şakası olmaz.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
25-03-2008, 20:32
eskişehirdede zaman zaman felaket lodos esio çatıları sökecek sokakta yürürken bile ltfn dikkat
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
25-03-2008, 20:38
bazen fazla cesaretli olmamak gerekiyor demekki babam senelerin balıkçısıdır denizi bilir denizden çekinmez geçen hafta sonu tekneyi demirde bırakalım dedi ben baba olmaz emanet tekne lodos yapıyor bu aralar dedim o gece lodos patladı gece uyuyamadık ertesi gün haklısın dedi kuma çektik tekneyi yoksa sanırım şimdi gitmişti tekne.
kiii babamın bu düüşüncesinden dolayı bir tekne dağıtmıştık bilindiği üzere
25-03-2008, 20:50
bugün antalyada da şiddetli fırtına vardı,şuanda normale döndü,inşallah zarar ziyan yoktur,
nihat abi geçmiş olsun,emanet daha da kıymetli oluyor.allah korumuş,dikkat etmek lazım,havanın ve denizin şakası olmaz...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
25-03-2008, 23:30
aman aman allah herkesi kazalardan belalardan korusun
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY 1969
25-03-2008, 23:35
LeVrEkCi yazdı:bazen fazla cesaretli olmamak gerekiyor demekki babam senelerin balıkçısıdır denizi bilir denizden çekinmez geçen hafta sonu tekneyi demirde bırakalım dedi ben baba olmaz emanet tekne lodos yapıyor bu aralar dedim o gece lodos patladı gece uyuyamadık ertesi gün haklısın dedi kuma çektik tekneyi yoksa sanırım şimdi gitmişti tekne.Nihat sizin demirin boyunu uzatsan dalgaya göre kısa kalıyor herhalde
26-03-2008, 02:22
boğazda geçiş yok herhalde bizim çiftlikköy sahili şımbıl şımbıl bütün gemiler demirlemiş su ekmek sebze falan mı satmaya gitsem hani diye gırgır yaptık arkadaşlarla serviste işten gelirken bide demirledikleri yer 20 kulaç civarı demkki oralara kadar inebiliyolar
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
26-03-2008, 10:05
Bu tür havalarda tedbiri elden bırakmamak gerekli demekk, bizler kapalı yerlerde çalıştığımızdan bazen düşünemiyoruz, Açık alanda ve geçimini denizden temin etmek zorunda olanların Allah yardımcısı olsun. böyle bir havada bir gemide görevli olmak ve açık denizlerde olmak şu an güzel bir zevk gibi gelsede bir yanda özlem bir yanda hayati tehlike.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|