Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 ay marmaris'teyim
selam arkadaşlar allah nasip ederse yarın sabah 07 00 marmaris'e hareket ediyorum aranızdan 1 ay ayrı kalıyorum malum tatil annem babam ve biz bu sene değişiklik olsun dedik 10 gün kalıyoruz ısındık derken günler geciyor bol balık bol resim ve video larla dönücem hakkınızı helal edin görüşmek üzere ALLAHIN bereketi üzerinizde olsun sağlıcakla kalın...AlkisAlkisAlkisAlkisSnifsinf
Bul
Sana ve ailene,annene babana gönlünüzce geçireceğiniz keyifli tatiller dilerimAlkisSeerfBol bol balığa çık,yılın acısın çıkar FikoSeerfbol şanslar.
Bornova - izmir
Bul
iyi tatiller Fikret abi, umarım düşlediğin gibi (bol balıklı) bir tatil geçirirsin Smile
Bul
Fikret Abim tüm aile ile birlikte sağlıklı ve bol keyifli tatiller dilerim Ohyandan Aynı zamanda bol balıklı tatiller , rasgele 71
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
fikret abicim güzel bir tatil dilerim marmaristede bizi yalnız bırakma arada raporları gönderirsin neşeli bol balıklı bir tatil geçirmen dileğiyle rastgele abim.Seerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
hayırlı yolculuklar.iyi tatiller.bol balıklı günler dilerim..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
sağolun arkadaşlar allah sizlerede nesip etsin bol resimlerle dönerim..AlkisSeerf
Bul
fikret abi gir bir internet kafeye bizi raporsuz bırakma abi . iyi tatiller allaha emnet ol.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
iyi tatiller sayın abim.. arasırada olsa siteyi yoklamayı unutma..hakkımız sonuna kadar helal olsun.. Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Fikret her sey gonlunuzce olsun...iyi tatillerSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bucalı Fikretin Marmaris Sefası fish or die 9 1,824 31-07-2009, 15:39