Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ispendek katili sahte
Bu gun saat 17:00de Imaret limanindaydim.Hava gunbatisindan kuvvetlice esiyordu.Aklimda su Hakan`in verdigi sahte vardi.Limandan ciktigimda, sahteyi suya saldim...ilk turda bir sey almadi..SnifsinfIkinci turda ispendegi tekneye atti,yeniden ayni yerden gectim,bir ispendek daha...devaminda agirca bir sey tutuldu....getirmeye basladim,yaklasinca o ne?Hibir zargana enseden tutuluk...sahte kancasini zargananin agzina taktiramayinca,ensesine taktirmisSiyirdimdaha sonra bir ispendek daha aldim...burada bu kadar yeter dedim.
Su bizim sinagritlerin hatrini bir soralim dedim...dolas babam dolas..tik yokSnifsinf..bir tane buyukce yazili hanos(PERKA) aldim...kovaya attim...Hic yedigim yok yarin bir deniyecegim..devaminda bir tane melanur da tutuldu...
Aksam uzeri bir capariye gideyim dedim...Gitmesine gittimde..iceride deniz vardi..neyse,dalgalarin arasinda 12 kadar istavrit tuttum...yorulmustum...yeter dedim.. dogru limanaSeerf
FOTOLAR:
FOTO1:Sahtenin ust kismi
FOTO2:Sahte yan taraftan
FOTO3:Sahtenin alt kismi
FOTO4:Zargana enseden
FOTO5:3 Ispendek,1 zargana
FOTO6:Baliklar
FOTO7:Caparide gun batimi
FOTO8:3/7/2009(2 gun sonra)2 ispendek

sizlerede bundan daha iyi avlar dilegiyleSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tebrikler Faruk Bey. Sahte iyi çalışıyor gerçekten. Bizim üsküdarda kullandığımız el yapmı sahteye benziyor.Afiyet olsun.
Rastgele.
Bul
balıkoltası yazdı:Tebrikler Faruk Bey. Sahte iyi çalışıyor gerçekten. Bizim üsküdarda kullandığımız el yapmı sahteye benziyor.Afiyet olsun.
Rastgele.
tesekkurler Birol...merak ettigim...buna ispendekler bayildiSiyirdimlevrekler bakalim ne yapacak..nasil olsa bir gun birinin onunden gececek kismetse..
O senin el yapimi dedigin sahtelerde is yapiyormu?
Bul
valla faruk abicim bravo sahte çok iyi çalışmış seninle birlikte sahtede alkışı hak etmişAlkisçeşit bol av verimli olmuş. sinaritler bugün sırtıya gelmediğine göre izinli sayılırlar her zaman böyle güzel raporlar ve bereketli avlar dileğiyle rastgeleAlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:valla faruk abicim bravo sahte çok iyi çalışmış seninle birlikte sahtede alkışı hak etmişAlkisçeşit bol av verimli olmuş. sinaritler bugün sırtıya gelmediğine göre izinli sayılırlar her zaman böyle güzel raporlar ve bereketli avlar dileğiyle rastgeleAlkisSeerf
tesekkurler Ismail....sinagritler izinliSiyirdimbu cok guzeldiSeerf
sizlerede rastgele
Bul
Tebrikler aretlik AlkisO sahtenin kıymetini bil , çünkü buradaki dükkanlarda aradım bulamadım , afiyetler Seerf
Bul
cidden güzel çalışmış sahte hakan hocam işi biliyo .ispendekler yağsızdır bide kılçıklı yenmez onlar şimdiBobo hanos (perka) etli ve lezzetli bir balık bence.. afiyet olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tebrikler Faruk abi, senden güzel bir levrek bekliyorum (içime doğdu)

afiyet olsun..
Bul
mariner8 yazdı:Tebrikler aretlik AlkisO sahtenin kıymetini bil , çünkü buradaki dükkanlarda aradım bulamadım , afiyetler Seerf
sagol aretlik...sanada afiyetler..guzel sirti yapmissiniz

araphüso26 yazdı:cidden güzel çalışmış sahte hakan hocam işi biliyo .ispendekler yağsızdır bide kılçıklı yenmez onlar şimdiBobo hanos (perka) etli ve lezzetli bir balık bence.. afiyet olsunAlkis
tesekkurle Huseyin....perka`nin lezzetli odugunu nereden biliyorsun..yedigin var mi?yoksa tahminde mi bulunuyorsun?Siyirdim
bana beni isletiyorsun gibime geliyor ..HOCAM76Bobo
Bul
meteor yazdı:tebrikler Faruk abi, senden güzel bir levrek bekliyorum (içime doğdu)

afiyet olsun..
Tesekkurler Orhan...sagolasin insallah
banada bu sahhte ile bir seyler takacak gibime geliyor..
sizlerede rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  29-09-2010 zargana /zıpkın ile ispendek avım doktor 32 6,444 04-10-2010, 22:13
Son Yorum: TOLGA34
  02-07-2010 kikla ispendek avı. doktor 22 5,816 13-07-2010, 12:33
Son Yorum: istavritci
  JR doktor ispendek avı . jr doktor 29 3,960 08-07-2010, 16:25
Son Yorum: jr doktor
  ispendek kefal ve mırmır tahsinmersin 38 5,016 07-09-2009, 01:33
Son Yorum: Can ARSLAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi