Yorumları: 2
Konuları: 1
arkadaşlar tatlısu sezonunu açtık nihayet.geceleri uyku girmiyordu gözüme.1 temmuz sabahı saat 4 de çıkmış bulunuyorum ava.elazığ ili fırat nehrinde gökküşağı alabalığı avına gittik.seti yeni aldım ve ilk defa deneme şansı buldum.spro kamış spin (en ucuzunu almıştım gayet memnun kaldım) teben makara.ve ilk defa denedigim strike pro 4 gram sahte balık(turuncu kırmızı sarı) alabalık için genelde mepsler atardık ama denemenizi şiddetle tavsiye ederim rapala çok iyi sonuç verdi.tek sorun burdaki alaların biraz büyük oluşu.kancalardan kolaylıkla kurtuluyorlar.günün sonunda 5 tane 400 le 750 gram arası ala yakaladık.yaklaşık 10 tanede kaçırdık.3 tanesinide 25 santimden küçük oldukları büyümeleri için geri bıraktık.mepslere alışkın olduğumuz için oltamıza takılan balıkları çok çabuk karaya çıkarma alışkanlığımız var.kaçan balıkların büyük oranında bunun etkili oldugunu düşünüyorum.yarın yani 05,07,2009 itibarıyle tekrar avlanacağım ve bu defa daha sakin olmayı deniyeceğim. her iki avın fotolarıda bidahaki sefere eklenecektir.bu arada bu gece sazan avi var sabaha kadar.onunda fotoları eklenecek yakalanabilirse.ayrıca fotolara kullandığım takımlarıda ekliycem sanırım çok açıklayıcı olmadı takımlar
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
volkan ne kadar mutlu olduğun yazından belli oluyor,inşallah sezonda bol balıklı güzel avların olur,resimleri merakla bekliyoruz yarın bol şanslar güzel bir gün olsun inşallah,rastgele
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Volkan aramıza hoşgeldin

Keyifli ve bol balıklı paylaşımların olsun

Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 473
Konuları: 15
aramıza hoşgeldin..rastgele..doğru adrestesin..amatör balıkçı sitesi hem kaliteli bir site hem de sevgi dolu..bu yönden de tebrik ediyorum...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Volkan,yeni sezonu bereketli açmışsın

hayırlı olsun.Yeni aldığın malzemeleride güle güle kullan bol balıklı avların olur inşallah
Bornova - izmir
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
bereketli ve afiyet olsun.yeni takımında hayırlısı olsun..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Volkan malzemelerini bol balikli avlarda kullan...
yeni sezon da hayirli olsun
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Hoşgeldin Volkan...
Resimlerini merakla bekliyorum...