Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İşte yılın siyasetçisi(komik)
İşte yılın siyasetçisi Siyirdim
http://www.karamurselaktifhaber.com/vide...videoID=50
"Ey Türk;
Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön." BİLGE KAĞAN
Bul
aydın tebrikler paylaşım için teşekkürler Alkis bende vaaz veriyom her akşam SeerfBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:aydın tebrikler paylaşım için teşekkürler Alkis bende vaaz veriyom her akşam SeerfBobo
aslında bizim de denize açıldığımız zaman çok muhteşem bir kitlemiz var hitap edebileceğimiz.Ancak biz ancak tuttuğumuzu etkiliyebiliyoruz.
"Ey Türk;
Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön." BİLGE KAĞAN
Bul
aydın bi ara topluca bi teknelerle org yapalım ben zamanını burda bildiririm Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:aydın bi ara topluca bi teknelerle org yapalım ben zamanını burda bildiririm Seerf
bence güzel olurdu.fakat pazartesi veya salı günü memlekete (çanakkale-çan ilçesi)gideceğim.15-20 gün oralardayım.dönüşte olursa katılırım.
"Ey Türk;
Bul
Aydın Hocam korkarım bütün siyasetçiler böyle gaza geliyorlar seçimlerde.Onun içinde seçimlerden sonra kayboluyorlar...
Bul
Teşekkürler Aydın hocaHappySeerf
Bornova - izmir
Bul
tesekkurler Aydin hoca..guzeldiHappyBobo
Bul
eee koyun kuzu misali buda hindi misali ne yazık durum aynı
Bul
Paylaşım için teşekkürler aydın hocamHappyHappyAlkisAlkis
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  işte güzel bir şiir eldapan 13 3,183 07-06-2009, 14:56
Son Yorum: Zıpkıncı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi