07-07-2009, 07:44
guzel gunler diliyorum herkese gunaydin....
selam
|
07-07-2009, 07:44
guzel gunler diliyorum herkese gunaydin....
07-07-2009, 07:53
Selam Eldacım.
Senin site heyecanına saygı duyuyorum. Sende benim gibi her boş vaktini burada geçiriyorsun galiba. Ben çalışmadığım ve uyumadığım zamanlar buradayım. Raporunu çok beğendim.Elinde balıkla ilgili ne varsa bizimle paylaş. Az-çok,büyük küçük farketmez. Biz hepsine razıyız. Yeterki balık olsun.Sağlıklar.
07-07-2009, 08:50
günaydın herkese
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
07-07-2009, 09:33
Günaydınlar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
07-07-2009, 09:51
Günaydın Elda,günaydın arkadaşlar
![]() ![]()
Bornova - izmir
07-07-2009, 14:28
Tüm Arkadaşların ,gönülden olduğu her kelimesinden anlaşılan iyi dileklerine, bütün kalbimle iştirak ediyorum..
Sevgiler..
07-07-2009, 20:44
yycolak yazdı:Selam Eldacım. abi ben balık tutmayı çok seviyorum..ilk defa bir siteye üye olddum.o da arkadaşımın tavsiyesi üzerine..çok boş zamanım olmasa da,olduğu zaman siteye mutlaka geliyorum..benim yastığım balık şeklinde,kolyem balık figürü,tokalarım bile balık şeklinde..hatta iş yerindeki bilgisayarımın masa üstünde balık var..balık tutmaya gidecek çok vakit bulamasam da balıkların olduğu bir hayatta yaşıyorum..
08-07-2009, 08:15
eldapan yazdı:abi ben balık tutmayı çok seviyorum..ilk defa bir siteye üye olddum.o da arkadaşımın tavsiyesi üzerine..çok boş zamanım olmasa da,olduğu zaman siteye mutlaka geliyorum..benim yastığım balık şeklinde,kolyem balık figürü,tokalarım bile balık şeklinde..hatta iş yerindeki bilgisayarımın masa üstünde balık var..balık tutmaya gidecek çok vakit bulamasam da balıkların olduğu bir hayatta yaşıyorum.. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzdur herhalde Kardeş. Tüm ilkler,balık tutkusu,eşyalar,kafa yapısı... Balıkla yatıp balıkla uyanıyoruz. Ama balık peşine düşmek zamana bağlı.Vakti olan arkadaşlar seninde gördüğün gibi bize göre hep balıktalar.Bizlerde orgtan orga.. Ama olsun arkadaşların raporlarını okumak bile bana yetiyor..SAğlıklar.
08-07-2009, 09:30
herkeze hayırlı bir gün dileklerimle saygılar
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ 16/03/1969 İzmir Hatay 0 rh +
08-07-2009, 09:33
Herkese günaydın...İşyerinde olan arkadaşlara hayırlı kazançlar...
Emrah77 YALOVA Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|