10-07-2009, 23:25
(Son Düzenleme: 13-07-2009, 23:17, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Bu gun sirtiye giderken, malzemeciden gecip,aksam Ufuk hocanin levrek tuttugu rapaladan almayi ihmal etmedim,fakat rapala marka yoktu,yozuri`sini aldim.
Saat 18:00 gibi sirtiye basladim.Hava lodos tu,fakat arada ilginc bulutlar degisik noktalarda toplaniyordu
.Her ihtimale karsi kiyiya yakin sirti yaPmiya basladim.
Ilk hakan,ile ufuk hoca`nin rapalalarini attim.Hakan bir melanur cikardi...vuruslar seyrekti.
.devaminda bir sinagrit palazi yine hakan da.ufuk hocayi degistirdim,adnan`i koydum...yine baligi hakan cikariyordu...adnan`i faruk ile degistirdim..yine sonuc ayni
.balik hep hakan daydi..son olarak salih reis`i koydum...netice degismedi..tuttugum butun baliklar hakan (naxos5)da cikti.Sirtilerin ikiside ayni derinlikte,ayni agirliklarla cekiliyordu.
SIRTININ SONUCU: 3 sinagrit palazi,2 melanur,1 esek istavriti...
Saat 20:45 gibi limanin yolunu tutmustum.
sizlere bundan daha iyi avlar dilegiyle
NOT:Basliga gelince rapala kutumda bazi rapalalar,kisilerle ozlesik,bunuda sizlerle paylasmak istedim.
Limanin onunde sular bulanik,(ispendek katili)sahte ile ispendek alamiyorum...
FOTO:8 Ahmet(mariner8)in teknesi..buradan kendine teknede her sey okey..bildirilir
FOTO9-10:Nihat`in sirti sistemine ,daha evvel soyledigim kursun
Saat 18:00 gibi sirtiye basladim.Hava lodos tu,fakat arada ilginc bulutlar degisik noktalarda toplaniyordu

Ilk hakan,ile ufuk hoca`nin rapalalarini attim.Hakan bir melanur cikardi...vuruslar seyrekti.

SIRTININ SONUCU: 3 sinagrit palazi,2 melanur,1 esek istavriti...
Saat 20:45 gibi limanin yolunu tutmustum.
sizlere bundan daha iyi avlar dilegiyle

NOT:Basliga gelince rapala kutumda bazi rapalalar,kisilerle ozlesik,bunuda sizlerle paylasmak istedim.
Limanin onunde sular bulanik,(ispendek katili)sahte ile ispendek alamiyorum...

FOTO:8 Ahmet(mariner8)in teknesi..buradan kendine teknede her sey okey..bildirilir
FOTO9-10:Nihat`in sirti sistemine ,daha evvel soyledigim kursun