Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kisilerle Ozlesmis Rapalalarim
Bu gun sirtiye giderken, malzemeciden gecip,aksam Ufuk hocanin levrek tuttugu rapaladan almayi ihmal etmedim,fakat rapala marka yoktu,yozuri`sini aldim.
Saat 18:00 gibi sirtiye basladim.Hava lodos tu,fakat arada ilginc bulutlar degisik noktalarda toplaniyorduNayirolamaz.Her ihtimale karsi kiyiya yakin sirti yaPmiya basladim.
Ilk hakan,ile ufuk hoca`nin rapalalarini attim.Hakan bir melanur cikardi...vuruslar seyrekti.Snifsinf.devaminda bir sinagrit palazi yine hakan da.ufuk hocayi degistirdim,adnan`i koydum...yine baligi hakan cikariyordu...adnan`i faruk ile degistirdim..yine sonuc ayniRolleyes.balik hep hakan daydi..son olarak salih reis`i koydum...netice degismedi..tuttugum butun baliklar hakan (naxos5)da cikti.Sirtilerin ikiside ayni derinlikte,ayni agirliklarla cekiliyordu.
SIRTININ SONUCU: 3 sinagrit palazi,2 melanur,1 esek istavriti...
Saat 20:45 gibi limanin yolunu tutmustum.

sizlere bundan daha iyi avlar dilegiyleSeerf

NOT:Basliga gelince rapala kutumda bazi rapalalar,kisilerle ozlesik,bunuda sizlerle paylasmak istedim.
Limanin onunde sular bulanik,(ispendek katili)sahte ile ispendek alamiyorum...Snifsinf
FOTO:8 Ahmet(mariner8)in teknesi..buradan kendine teknede her sey okey..bildirilir
FOTO9-10:Nihat`in sirti sistemine ,daha evvel soyledigim kursun

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tebrikler aretlik Alkis hem keyfini yapmışsın hemde mangallıkları çıkarmışsın Alkis
Teşekkürler aretlik sayende kayığımı ancak fotoda görebiliyorum Alkis inşallah bu Pazar balığa çıkarım artık 76
Bul
mariner8 yazdı:Tebrikler aretlik Alkis hem keyfini yapmışsın hemde mangallıkları çıkarmışsın Alkis
Teşekkürler aretlik sayende kayığımı ancak fotoda görebiliyorum Alkis inşallah bu Pazar balığa çıkarım artık 76
sagol tesekkur ederim..inan kayigina baktim..Ahmet nerdesin yaw dedim..
haydi gel artik,iyilesmissindir
Bul
İlginç bir rapor olmuşSiyirdim ama tek rapala çalışmışGulumse
Tebrikler. O kırmızı kafalı arc minnowdan bendede var. gece çinekopunda denemiştim ama sonuç alamamıştım. Faruk Bey bir tane daha benim önerdiğim rapala olsun, elinizde varmıydı bilmiyorum ama bulabilirseniz yo-zuri crystal minnow 9 cm.lik kırmızı kafa GHRH.
bu rapalada istanbulda çinekop katili olmuştu resmen gece. hemde öyle böyle değil.
Rastgele.
Bul
balıkoltası yazdı:İlginç bir rapor olmuşSiyirdim ama tek rapala çalışmışGulumse
Tebrikler. O kırmızı kafalı arc minnowdan bendede var. gece çinekopunda denemiştim ama sonuç alamamıştım. Faruk Bey bir tane daha benim önerdiğim rapala olsun, elinizde varmıydı bilmiyorum ama bulabilirseniz yo-zuri crystal minnow 9 cm.lik kırmızı kafa GHRH.
bu rapalada istanbulda çinekop katili olmuştu resmen gece. hemde öyle böyle değil.
Rastgele.
tesekkurler Birol.
.varsa eger bir fotosunu koyarmisin o dediginin
o bu gun aldigimin altina parlasin diye birde fosfor giriyor,ama o kirilan fosfor cubuktan degil..malzemecinin dedigine gore gece de is yaparmis,gorecegiz
sizlerede rastgele
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Birol.
.varsa eger bir fotosunu koyarmisin o dediginin
o bu gun aldigimin altina parlasin diye birde fosfor giriyor,ama o kirilan fosfor cubuktan degil..malzemecinin dedigine gore gece de is yaparmis,gorecegiz
sizlerede rastgele

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=10572
Bu linkteki 1. rapala. sırtı beyaz, yanları halogramlı, kırmızı kafa.
evet aldığınız rapala aslında tam gece rapalası, altında fosforuda var ama ben o fosforu kaybettim öyle denedim, başarılı olamadım.
Bul
balıkoltası yazdı:http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=10572
Bu linkteki 1. rapala. sırtı beyaz, yanları halogramlı, kırmızı kafa.
evet aldığınız rapala aslında tam gece rapalası, altında fosforuda var ama ben o fosforu kaybettim öyle denedim, başarılı olamadım.
tmm Birol anladim hangi oldugunu ,tesekkurler
ondan yok bende,benzeri var.o Adnan arkadasimin sevdigi rapala.fakat seninkinin yanlari daha baska..ve siluetide
Bul
Albatros-gr yazdı:tmm Birol anladim hangi oldugunu ,tesekkurler
ondan yok bende,benzeri var.o Adnan arkadasimin sevdigi rapala.fakat seninkinin yanlari daha baska..ve siluetide

Bu dediğim yeni modellerden. Bu rapalanın, yanları normal crystal minnowlar gibi olan kırmızı kafalısıda var ama ben bu ghrh kodlusunu tavsiye ederim. halogramları çok etkili. ayrıca ufak bir öneri, crystal minnowların 9 cm.liklerinden çeşit yapın.(mavi uskumru-yeşil uskumru, mavi gibi.)
Bul
balıkoltası yazdı:Bu dediğim yeni modellerden. Bu rapalanın yanları normal crystal minnowlar gibi olan kırmızı kafalısıda var ama ben bu ghrh kodlusunu tavsiye ederim. halogramları çok etkili. ayrıca ufak bir öneri, crystal minnowların 9 cm.liklerinden çeşit yapın.(mavi uskumru-yeşil uskumru, mavi gibi.)
sagolasin Birol..... not aldim...yarin bir bakarim
tesekkurlerSeerf
Bul
Bugünkü sırtı yapmanı tuttumSiyirdimAlkisAlkisgünün birincisi Hakanıda açık ara birinciliğini kutlarımHappybu arada Faruğun rengi kaybolmaya yüz tutmuş,yenilenmek istiyorGulumsekurşun fotosu için teşekkürler Faruk,balıklar içinde afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi