Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu sevda bitmez...by Adapazarlı
Avlak:Sır söylenmez.
Tarih:16/06/2009 - 18/06/2009
Yemler: Muhtelif boncuk ,Sahte mısır ,Yapay yüzen tip boilie
Ana beden: Trabucco xp line carp 0.40
Uç takımları:Köstekte berkley vanish fc 0,37,saçakta Balzer camtec 0.35
İğne : owner 51481 0/3, okuma carp no:2, Gamakatsu 3510 0/3
Yakalan balık: 1 adet 8,5 kg, 1 adet 6,8 kg , 2 adet 3,5 kg , 1 adet 2,5 kg aynalı sazan
Sezonun açılması ile birlikte planladığımız saat ve günde 3 arkadaş yola çıktık.Adapazarı çıkışına gelmiştikki arkadaşlara sağ yerine sola dönün dememle herkeste bir şaşkınlık.Bu sezonu farklı bir yerde açalım dedim.Tereddüt etselerde beni kırmadılar ve direksiyonu bu güne kadar hiç gitmediğimiz, bilmediğimiz bir gölete doğru kırdık.Sora sora bağdat bulunurmuş hesabı avlağa gece ulaştık. Göletin etrafında bir tur atıp gerekli incelemeden ve fikir alışverişinden sonra balık yapabileceğini düşündüğümüz bir noktaya kampı kurmaya başladık.Çadırdı çardaktı derken küçük bir yemleme ile takımları suya indirdik.Sabah olmuş göletin üstünü tatlı bir sis kaplamıştı.Bu manzarayı herkesin görmesini tavsiye ediyorum bana müthiş bir huzur veriyor.Çaylarımızı demlemiş ufak ufak yudumlarken tam önümüzdeki kamışın alarmla birlikte suya boyun eğmesi hepimizi heyacanlandırmış kamışa yakın olan nazif arkadaşım kamışı eline almasıyla debriyaj boşalmaya başlamıştı.Nazif sazan efendiyi diğer takımlardan uzaklaştırmış ve oynamaya başlamıştı.10-15 dakikalık bir uğraştan sonra balık kıyıya yaklaşmış kepçelenmeye hazır. Yanımızda avlanan hiç tanımadığımız bir abimiz kepçeyi bizden önce kapmış dizlere kadar suya girmişti bile.Birinci ikinci kepçeleme derken üçüncüde balık kepçeye alınmış hepimizin yüzünde tatlı bir tebessüm, keyifler tavan yapmıştı.Balık 8,5 kg civarı trofe bir aynalı.Kepçeci abimizin burada daha büyükleri var demesiyle biz daha hummalı bir çalışmaya girdik.Aynı gün 3.5 kg lık bir aynalı derken gün bitmiş,yemekler yenmiş,çay keyfi yaparken iyikide gelmişik dedik.Ertesi sabah tık yok ama hedef trofe olduğu için sabırlı bekleyiş devam ediyor.Gün boyu aşırı sert ve serin bir rüzgar vardı.Saat 4 civarı sabırlı bekleyiş alarm sesiyle bitmiş,yerini heyecan almıştı.Debriyaj açık olduğu için tasmalamayı elle yaptıktan sonra.Bir balık,bir ben derken kalbim duracak, uzunca bir uğraş sonunda sazan efendi kepçede.6,8 kg yakışıklı bir aynalı.Akşama doğru 3,5 kg, ertesi sabahta 2,5 kg lık bir aynalıyla hiç bitmese dediğimiz avımız bitmiş.Tatlı bir yorgunlukla eve dönüş hazırlığı başlamıştı.Bu keyifli anları her daim yaşamak dileğiyle avlağa ve içindeki güzel sazanlara veda ederek eve döndük.Sözün bittiği yer diyor,keyifli seyirler diliyorum.

[Resim: dsc00817rcu.jpg]

[Resim: dsc00840fdh.jpg]

[Resim: dsc00818nao.jpg]

[Resim: dsc00819r.jpg]

[Resim: dsc00820cfa.jpg]

[Resim: dsc00822w.jpg]

[Resim: dsc00825xeo.jpg]

[Resim: dsc00828x.jpg]

[Resim: dsc00837m.jpg]

[Resim: dsc00838f.jpg]
Bul
Sevgili erhan sezon açılışınız çok güzel başlamış, şu ana kadar ilk defa gittiğiniz gölet veya baraj (bence baraj çünki resimlerde bayağı büyük olduğu gözüküyor) bayağı verimli bir yermiş anlaşılan etrafta sizden başka balıkçıda yoktu sanırım ve güzel bir iki gün geçirmişsiniz sizi ve arkadaşlarınızı kutluyor sır söylenmez barajınızda daha nice trofeler almanızı diliyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
erhan bu raporla aramıza hızlı vede hoş bir giriş yaptın iyide yaptın aramıza hoşgeldin.
tatlı sudan anlamam ama büyük balıktan anlarım ve balıklar gerçekten güzel boy ve kilodalar.
2/2 tebliğe uygun av raporlarını merakla bekliyoruz.rastgele Alkis
Bul
Erhan ok guzel bir balikcilik ile aramiza katidin ..tebrikler..
bundan sonraki avlarinda da ,boyle guzel kuzular rastgelsinSeerf
Bul
Erhan Kardeşim...

Yaptığınız balıkçılığı anlatımında kullandığın uslup ile balıkçılığa emek veren biri olduğun anlaşılıyor.Bu harika avın ile seni de tanıma fırsatımız oldu..İnşallah devamı gelir.

Benim sormak istediğim.. .balıkların yanlarında görünen yaralar.Bunlar hakkında bir bilgin varsa öğrenmek isterim...

Selamlar...Rastgele...
Bul
Hoşgeldin...Bereketin bol olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Aramıza hoşgeldin Erhan,güzel bir raporla yapmış olduğun başlagıcın devam etmesini,katılım ve paylaşımının daim olmasını dilerim..
Aynalılar gerçekten çok güzel tebrikler..Alkis
Bul
Maşallah,sezon açılışınız bereketli olmuşAlkisinşallah devamı gelir.Afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
erhan bey o merayı boş bırakmıyorsunuzdur artıkSiyirdimgüzel aw olmuşSeerfafiyetler olsun Alkispaylaşımlar daim olsun...
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
tebrikler erhan güzel av olmuş afiyet olsun sazanlar tam trofeymiş güzel raporlarınızın devamını dilerim rastgele.AlkisAlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu sene bu çinekoplar bitmez 06.12.2014 cumartesi serdal76 12 2,471 09-12-2014, 18:35
Son Yorum: rusan
  Bunlarda 2008 sazanları By Adapazarlı carpsakarya 19 3,375 17-07-2009, 12:46
Son Yorum: harun77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: