Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ozur
<<kisilerle ozlesmis rapalalarim>>konusunda,Nihat(levrekci)ye ait olan rapala,oraya yanlis olarak konulmustur.Bir fotografta ben yanlis gorup o fotograftaki rapala zannetmistim...kendisinden(Nihat`tan) bu yanlislik icin ozur dilerim,ve gerekli duzeltmenin konu icinde yapildigini siz uyelerimize bildiririm.(dogru fotograflar,konudaki 9. ve 10.fotolar)

ayni fotolari buraya da koyuyorum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Şimdi sıra Levrekçiyi bulmaktaSiyirdimrastgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Şimdi sıra Levrekçiyi bulmaktaSiyirdimrastgele.
evet abi..bizim Baskana,buyuk bir yanlislik yapmisim..kesin o fotografa o gun gozluklerimi koymadan bakmisim
Bul
yaww ne gerek var özre be abi sen benim rapalayı bul o zaman listenin başına yaz beni Siyirdim
ciddi iyi işler çıkarttı o rapalam biri dedi strike pro kullan yozuri rapalanı yiyeceksin dedi,biri çıktı pricess mavi den başka tanımam yozuride neymiş dedi benim rapala iş yapmaya devam etti.
ozan (balık and ozan)saolsun o almıştı o rapalayı bana sonra 3 tane daha aldım 4 te 1 tanesini 1 ay evvel ya levreğe ya kayaya verdim tam anlamış değilim takılmasıya kopması bir oldu balık mı kayamı anlamadım,1 tanesinin kaplaması soyuldu lüfer dişinden artık baya bi yıprandı ona bi iyilik düşünüyorum ojeyle.
diğer 2 si duruyor ama kancalarını değiştireceğim ve aynısını gördüğüm yerde alacağım 2 tane daha.
senin katil rapalanıda merakla bekliyorum ilk defa benim yozuriye bu kadar büyük rakip çıkmamıştı bakacaz merakla deniyeceğim 1 kamışa yozuri diğerine katil rapalayı el oltamada strike pro ve diğerlerini değiştire değiştire deneyeceğim bakalım sonuçlarıda hepberaber görürüz inşallah.
Bul
LeVrEkCi yazdı:yaww ne gerek var özre be abi sen benim rapalayı bul o zaman listenin başına yaz beni Siyirdim
ciddi iyi işler çıkarttı o rapalam biri dedi strike pro kullan yozuri rapalanı yiyeceksin dedi,biri çıktı pricess mavi den başka tanımam yozuride neymiş dedi benim rapala iş yapmaya devam etti.
ozan (balık and ozan)saolsun o almıştı o rapalayı bana sonra 3 tane daha aldım 4 te 1 tanesini 1 ay evvel ya levreğe ya kayaya verdim tam anlamış değilim takılmasıya kopması bir oldu balık mı kayamı anlamadım,1 tanesinin kaplaması soyuldu lüfer dişinden artık baya bi yıprandı ona bi iyilik düşünüyorum ojeyle.
diğer 2 si duruyor ama kancalarını değiştireceğim ve aynısını gördüğüm yerde alacağım 2 tane daha.
senin katil rapalanıda merakla bekliyorum ilk defa benim yozuriye bu kadar büyük rakip çıkmamıştı bakacaz merakla deniyeceğim 1 kamışa yozuri diğerine katil rapalayı el oltamada strike pro ve diğerlerini değiştire değiştire deneyeceğim bakalım sonuçlarıda hepberaber görürüz inşallah.
Nihat,benim yanlis gormemle yapilan bir yanlislik...ozure gerek pek olmayabilir,fakat konuda duzeltmeyi yapmak mecburiyettindeyim..cunku yanlis bilgi vermis oluyorum....
ozur konusunu acmamin bir diger nedeni,konuyu cok uyemiz ve misafir okudu....yeni bir ozur konusu ile(konuyu gorenlerin) bu duzeltmeyi gormelerini saglamak`ti.
sen bana o rapalanin tam kodunu buraya yazarmisin ...
tesekkurler
Bul
yozuri cristal minnow 9cm lik F6 ve F8 orange/yellow ikiside iş yapıyor

Bul
Nihat özür kabul edilmiştir inşallah..Bobo
Her ikinizide kutluyorum centilmenliğinizden..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
faruk abi şimdi farkettim sende kusura bakma ama birolun dediğin rapala benim rapala zaten birol kopya çekmiş benden Siyirdim
benimki 9cmlik olanı.

Bul
Benim rapala da yakışıklı çıkmış hani.Seerf
Bul
ufuktan26 yazdı:Benim rapala da yakışıklı çıkmış hani.Seerf
sana benziyor Hocam....ondan yakisikli cikmisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  özür dilerim rizeli_22 1 1,860 06-03-2006, 09:55
Son Yorum: Lapsetur