Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Mesai arkadaşım olan ve sürekli birlikte balığa gittiğimiz ekip arkadaşım Salih abinin oğlu Serhan, birlikte çalıştığı fabrikadaki 4 iş arkadaşları ile birlikte ve bir taneside 9 yaşındaki oğlunuda alarak 6 kişi mollaköyde dün 16.00 civarlarında kayık ile balık avına giderek yakalandıkları fırtına neticesinde suya devrilmişler ve etraftakilerin yardımı ile üçü kurtarıldı ne yazıkkı Serhan ile iş arkadaşı ve arkadaşının 9 yaşındaki oğlu kurtarılamayarak hayatlarını kaybetmiştir. Baba ve oğulu dün Serhanı ise bugün saat 11.00 da bulabildik. İkindide defnettiğimiz Serhanın acısı çok taze. İnsan bazen kendisinde bile suçluluk duygusu hissedebiliyor. Buradan her zaman ikaz etmekteyiz. lütfen kurallara uyalım. Önce can güvenliğimiz için gereken tedbirleri alalım. bir can yeleği bulundurmak zor bir şey olmadığı gibi yağmurlu, fırtınalı havalarda balıktan uzak duralım, hele hele bilinçsizce tekneleri doldurmayalım. Belki ölüp gitmek kolay ama kalanları da acı içinde bırakmak ta var. Unutmayalım ki tüm acılara rağmen yaşamak güzel.
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Çok üzüldüm..Ölenlere Tanrıdan rahmet ,kalanlara sabır diliyorum..
Maalesef yüzme bilmeyi emniyet için yeterli görmek en büyük hata...
Kaza ile dengesini yitirerek suya düşerken , başını bir tarafa vurup kendini kaybetmek hepimiz için mümkün bir olay.
Tekneye binince can yeleği giymeyi lütfen prensip haline getirelim...
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
çok üzücü bir olay inşallah böyle kazalar bir daha yaşanmaz canlarını kaybedenlere allahtan rahmet diliyorum. lütfen tedbirli olalım böyle üzücü olaylar kimse yaşamasın yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 130
Konuları: 39
allah rahmet eylesin,kalanlarada baş sağlığı diliyorum olayı duydum andada üzüldüm ama siteden bi abimizin yakınının olması daha üzdü.allah sabır versin
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Çok üzücü olay,ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim.
Bornova - izmir
Yorumları: 649
Konuları: 57
gündüz haberlerde dinledim ve çok üzüldüm
can güvenliğimize lütfen dikkat edelim
Tırıvırıya HAYIR
Hakan / 1977 / Amasya
Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir!
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
allah rahmet eylesin ne desek boş yazık çookkk yazık üzüldüm
Yorumları: 913
Konuları: 30
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır diliyorum, çok korkunç bir olay başlarına gelmiş.
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
ALLAH rahmet eylesin topragı bol olsun.geride kalanlara ALLAH sabır versin.çok üzüldüm..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Yorumları: 8,543
Konuları: 276