Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cezayi kabul etmiyorum
Bu gun saat 17:00de limandaydim.Sirtiye ilk yeni aldigim,sahte ve Hakan`in rapalasi ile basladim.Tabii ilk sinagrit aradim. Deniz poyrazdi,fakat lodostan da dalgalar geliyordu...Biraz aciklara gittiginde deniz tas-tamam calkantiliydiNayirolamaz.Neyse ben yakin merada 1 saat dolastim. Yeni aldigim sahte ilginc sekilde bir sargos(SKATHARI)yavrusu cikardiSiyirdim,tabii sirtinda bir delikle denize iade edildi.
Oradan 4 mil uzaktaki merama gittim,yine singarite sirtiye basladim...tik yok..o anda Serkan`in (MAVRISGUL)bana bir konuda yazdigi aklima geldi..denizde olan baligi tutacaksin,istedigini degil...demisti..tam martilara gidiyordum..Hakan`in rapala tasa takti,ne kadar ugrassam da koptuSnifsinf..moralim bozuldu,,
Dogru kuslarin yanina..simdii gelelim asil konuya..atilan sahteler....su bizim meshur sahte...ikincisini cesitli koyuyordum...bizim sahte show yaptiAlkis..ilk malanurunu cikardi..esek istavritlerini affetmiyordu....ikinci rapala 1 balik tuttuHappy

Limana gelirken aksam bana ve Hakana kesilen ceza aklima geldi.cevap27 de
http://www.amatorbalikci.net/showthread....649&page=3..HAYIR-HAYIR...diye dusundum..cezayi kabul etmiyorum(Hakan ne der bilemem)...sahte denizdeki var olan baligi tekneye atiyor...sizlere biraz ustaliginizi konusturmak kaliyorSiyirdim

baliklar 7 esek istavriti,1 melanur..
sizlerede bundan iyi avlar dilegimle..
sahtenize gozunuz gibi bakinSeerf

NOT:Ayni merada kader arkadasim ,2 nolu suclu ...Hakan(naxos5)te sirti yapiyordu,foto cektim,fakat guzel cikmamis,koymadim...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ben bu yamashitayı kullanacağım günleri merakla bekliyorum bakalım neler tutacak ki ben bu sahteden lüferdede iş yapacağını düşünüyorum.
hele hele bogazda çinekop çekerse o zaman işte olay kopar gider Gulumse
faruk abi bereketli olsun renkli raporlar için eline sağlık teşekkürler AlkisSeerf
Bul
bencede bizim boğazın balıkları buna dayanamaz..bide su üstü zamanları olursa ozaman balığın belini kırarsın..süper bir sahte..levreğinde kökünü kurutucaksın abi mekanında sen bence bulaşma bu sahteye canlı yeminle balığını tut .saygılar
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:bencede bizim boğazın balıkları buna dayanamaz..bide su üstü zamanları olursa ozaman balığın belini kırarsın..süper bir sahte..levreğinde kökünü kurutucaksın abi mekanında sen bence bulaşma bu sahteye canlı yeminle balığını tut .saygılar
ozan bu benim merada iş yaparsa vay oradakilerin haline çünkü isteselerde bulamazlar heheheheeeeeeeeeHappy
Bul
Faruk Bey tebrikler. Dünkü ceza konusundan sonra işleri sıkı tutuyorsunuz bakıyorumSmile
Sahte yine yapacağını yapmış. İri istavritleri görünce aklıma sarayburnunda silikonla iri istavrit avlarımız geldi. Demekki sarayburnunda da iş yapacak.
İlk resimdeki balığa literatürde sarıgöz deniyor. çanakkalede ıskatar diyorlar. çanakkaledekiler bu ismi yunanistandan almışlar. ama balığın gerçek adı sarıgöz.
Afiyet olsun, Rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben bu yamashitayı kullanacağım günleri merakla bekliyorum bakalım neler tutacak ki ben bu sahteden lüferdede iş yapacağını düşünüyorum.
faruk abi bereketli olsun renkli raporlar için eline sağlık teşekkürler AlkisSeerf

Nihat boğazda ısrarla deneyip bu sahteyle çinekop çekeceğim inşallah. Fena halde kafaya taktım Gulumse
Bul
Sevgili Faruk...

Bu açıklamana teşekkür ederim..Gerçekten iyi av çıkarmışın....Ayrıca bu sahtelerin işe yaradığını da bir kere daha kanıtlamış oldun..Zaten şüphemiz yoktu bizim...İyi ki senin ve Birol un sayesinde bunları aldık...Benim de esas hayalim lüfer ve çinekopta kullanmak.....

Dersek bu konu kapanacak...Biz teşvik olması için biraz uzatalım...HappyCezadan kurtulman için bu sahteyi senden başka kişilerin kullanarak balık yakalaması gerekiyor...Sen zaten tavsiye eden kişisin...Senin tuttukların sayılmaz...Wink

Ellerine sağlık Faruk.....AlkisAlkis
Bul
Yeni dalan tip rapalaya ağırlık takmadan kullandıysan dalmasını beğendinmi.Meşhur sahte denizde o anda bulunan balıkları toplayacağı belli olduAlkisbu arada sineklere yaşama hakkıda vermiyorsunSiyirdimbalıklarda sınağrit olmasada yinede bereketli olmuş,Afşyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben bu yamashitayı kullanacağım günleri merakla bekliyorum bakalım neler tutacak ki ben bu sahteden lüferdede iş yapacağını düşünüyorum.
tesekkurler Nihat...insallah sizlerdede is yaparAffet
balıkoltası yazdı:Ahmet Bey tebrikler. Dünkü ceza konusundan sonra işleri sıkı tutuyorsunuz bakıyorumSmile
Sahte yine yapacağını yapmış. İri istavritleri görünce aklıma sarayburnunda silikonla iri istavrit avlarımız geldi. Demekki sarayburnunda da iş yapacak.
İlk resimdeki balığa literatürde sarıgöz deniyor. çanakkalede ıskatar diyorlar. çanakkaledekiler bu ismi yunanistandan almışlar. ama balığın gerçek adı sarıgöz.
Afiyet olsun, Rastgele.
tesekkurler Birol..evet biz yunancasini SKATHARI diyoruz..
yukarida ufak bir yanlis olmus...Ben FARUK....Ahmet degilSiyirdim
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Faruk...

Bu açıklamana teşekkür ederim..Gerçekten iyi av çıkarmışın....Ayrıca bu sahtelerin işe yaradığını da bir kere daha kanıtlamış oldun..Zaten şüphemiz yoktu bizim...İyi ki senin ve Birol un sayesinde bunları aldık...Benim de esas hayalim lüfer ve çinekopta kullanmak.....

Dersek bu konu kapanacak...Biz teşvik olması için biraz uzatalım...HappyCezadan kurtulman için bu sahteyi senden başka kişilerin kullanarak balık yakalaması gerekiyor...Sen zaten tavsiye eden kişisin...Senin tuttukların sayılmaz...Wink

Ellerine sağlık Faruk.....AlkisAlkis
tesekkurler Ahmet abi...hakikaten benden baska birilerin de bir seyler tutmasi lazim..daha siyirmis degilim cezadanSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi