21-07-2009, 22:46
(Son Düzenleme: 21-07-2009, 23:06, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Bu gun saat 17:00de limandaydim.Sirtiye ilk yeni aldigim,sahte ve Hakan`in rapalasi ile basladim.Tabii ilk sinagrit aradim. Deniz poyrazdi,fakat lodostan da dalgalar geliyordu...Biraz aciklara gittiginde deniz tas-tamam calkantiliydi
.Neyse ben yakin merada 1 saat dolastim. Yeni aldigim sahte ilginc sekilde bir sargos(SKATHARI)yavrusu cikardi
,tabii sirtinda bir delikle denize iade edildi.
Oradan 4 mil uzaktaki merama gittim,yine singarite sirtiye basladim...tik yok..o anda Serkan`in (MAVRISGUL)bana bir konuda yazdigi aklima geldi..denizde olan baligi tutacaksin,istedigini degil...demisti..tam martilara gidiyordum..Hakan`in rapala tasa takti,ne kadar ugrassam da koptu
..moralim bozuldu,,
Dogru kuslarin yanina..simdii gelelim asil konuya..atilan sahteler....su bizim meshur sahte...ikincisini cesitli koyuyordum...bizim sahte show yapti
..ilk malanurunu cikardi..esek istavritlerini affetmiyordu....ikinci rapala 1 balik tuttu
Limana gelirken aksam bana ve Hakana kesilen ceza aklima geldi.cevap27 de
http://www.amatorbalikci.net/showthread....649&page=3..HAYIR-HAYIR...diye dusundum..cezayi kabul etmiyorum(Hakan ne der bilemem)...sahte denizdeki var olan baligi tekneye atiyor...sizlere biraz ustaliginizi konusturmak kaliyor
baliklar 7 esek istavriti,1 melanur..
sizlerede bundan iyi avlar dilegimle..
sahtenize gozunuz gibi bakin
NOT:Ayni merada kader arkadasim ,2 nolu suclu ...Hakan(naxos5)te sirti yapiyordu,foto cektim,fakat guzel cikmamis,koymadim...

Oradan 4 mil uzaktaki merama gittim,yine singarite sirtiye basladim...tik yok..o anda Serkan`in (MAVRISGUL)bana bir konuda yazdigi aklima geldi..denizde olan baligi tutacaksin,istedigini degil...demisti..tam martilara gidiyordum..Hakan`in rapala tasa takti,ne kadar ugrassam da koptu

Dogru kuslarin yanina..simdii gelelim asil konuya..atilan sahteler....su bizim meshur sahte...ikincisini cesitli koyuyordum...bizim sahte show yapti

Limana gelirken aksam bana ve Hakana kesilen ceza aklima geldi.cevap27 de
http://www.amatorbalikci.net/showthread....649&page=3..HAYIR-HAYIR...diye dusundum..cezayi kabul etmiyorum(Hakan ne der bilemem)...sahte denizdeki var olan baligi tekneye atiyor...sizlere biraz ustaliginizi konusturmak kaliyor

baliklar 7 esek istavriti,1 melanur..
sizlerede bundan iyi avlar dilegimle..
sahtenize gozunuz gibi bakin

NOT:Ayni merada kader arkadasim ,2 nolu suclu ...Hakan(naxos5)te sirti yapiyordu,foto cektim,fakat guzel cikmamis,koymadim...