Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Yorumları: 795
Konuları: 8
Ellerine saglık inşallah hepsi yetişir dogaya kazandırırız....

Bu konuda sizi tebrik ediyorum...
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Arap'ın cezaları ne kadar güzel değil mi Serkan

Hakkını yemeyeyim , seninde eline , gönlüne sağlık
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
thunderbolt yazdı:Arap'ın cezaları ne kadar güzel değil mi Serkan
Hakkını yemeyeyim , seninde eline , gönlüne sağlık

Abi bana böyle ceza versinler mühebbetine razıyım

.
Bu arada elimde 200 e yakın fıstık var, isteyen olursa akasya, meşe, selvi ve mazı tohumları ekleyerek gönderebilirim. Özelden adres ve tel. bilgisini gönderene önümüzdeki hafta içerisinde kargo ile paketlerim.
Krizoberill yazdı:Ellerine saglık inşallah hepsi yetişir dogaya kazandırırız....
Bu konuda sizi tebrik ediyorum...
Ahmet abi inşallah dediğin gibi olur. Bunu keyif aldığım için yapıyorum herkesede tavsiye ederim.
Yorumları: 942
Konuları: 13
Haddım olmayarak bende doga ıcın bır sey ler yapılmasını ısterım .
Ben yapmaya basladım ve cok kolay .
Yapılması gereken tek sey eve aldıgımız Taze meyvaları yedıkten sonra cekırdeklerını
kurutup gıttıgımız yerlere yada gectıgımız herhangı bır yesıllıgın ıcıne bırakalım yada atalım.
Bunu neden yapalım dersenız cagımızda artık GDO (Genetıgı ıle oynanmıs bıtkıler )
fazlası ıle bulunmakta .Yakın bır zamanda olmasa bıle yınede yakın sayılır tum tohumları baska ulkelerden almak zorunda kalacagız.
Bu Memleket bızım ve bızden baskası sahıp cıkmaz.
Saygılarımla,
22-07-2009, 02:37
(Son Düzenleme: 22-07-2009, 02:41, Düzenleyen: MaVrUşGiL.)
bestvz yazdı:Haddım olmayarak bende doga ıcın bır sey ler yapılmasını ısterım .
Ben yapmaya basladım ve cok kolay .
Yapılması gereken tek sey eve aldıgımız Taze meyvaları yedıkten sonra cekırdeklerını
kurutup gıttıgımız yerlere yada gectıgımız herhangı bır yesıllıgın ıcıne bırakalım yada atalım.
Bunu neden yapalım dersenız cagımızda artık GDO (Genetıgı ıle oynanmıs bıtkıler )
fazlası ıle bulunmakta .Yakın bır zamanda olmasa bıle yınede yakın sayılır tum tohumları baska ulkelerden almak zorunda kalacagız.
Bu Memleket bızım ve bızden baskası sahıp cıkmaz.
Saygılarımla,
Fuat abi, yazmış olduğun ilk iki kelimeyi yok sayıyorum çünki hepimizin haddi olan bu düşüncene sonuna kadar katılıyorum.

Yapmış olduğun muhteşem çaba için tebrik ederim.
Bu arada bu düşüncenizi, yeni bir başlık olarak doga için ne yapabiliriz kısmında açarsanız daha fazla kişiye ulaştırmış oluruz!
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Serkancım
Ceza,ödüle dönüşmüş.
Tebrik ediyorum.
Bizde de yenen hiç bir meyvenin çekirdeği çöpe atılmaz.

Evden bir çıkabilsek,ormana dönüşecek kadar çekirdek var elimizde.

Ama sen evde orman yapmışsın neredeyse...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
harikasın serkan,tohumlardan bende isterim nasıl olsa görüşüyoruz bi görüştüğümüzde alırım senden.

arap hüsoya ben bi ceza verecem siteyi baya boşluyor bu aralar.ama düşünüyorum yapamıyacağı bişey olması lazım
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Tebrik ederim Serkan verdiğin sözü tutmuşsun

inşallah dikdiğin tohumların hepsi tutar.
Bornova - izmir