Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sahtelerime Kavuştum...
Değerli Arkadaşlar...

Daha önceden kararlaşırdığımız gibi bugün öğle saatlerinde Hem sahteleri almak hem de Birol'un tatlı sohbetini bir daha duymak için kendisini rahatsız ettim.Eksik olmasın...Her zaman olduğu gibi çok içten ve sıcak karşıladı...

Sahteler geçekten harika görünüyorlar...Uygun şartlar olduğunda onların balık tutmaması imkansız...

Limonlarımızı içerken Araphüsoma verdiğim söz aklıma geldi...Garsondan rica ettik..Resmimizi çekti...İçeride biraz karanlık olmuş ama bu seferlik idare eder bizi...

Birol açıkta çekelim dedi ama ben dinlemedim...Happy

Harika bir gündü...Birol'a teşekkür ediyorum...

Selamlar...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ahmet abi..sahtelerini bol balikli avlara kullan..
BU arada Allah muhabbetinizide daim etsin..
rastgele
Bul
Albatros-gr yazdı:Ahmet abi..sahtelerini bol balikli avlara kullan..
BU arada Allah muhabbetinizide daim etsin..
rastgele

Sağolasın Farukçuğum...

Haaa ...Sahi....Yazmayı unuttum...

Senin de kulakalarını çınlattık..Yani sen de oradaydın...AlkisMuhabbet beraberce inşallah...

Sevgiler...
Bul
aygroup yazdı:Sağolasın Farukçuğum...

Haaa ...Sahi....Yazmayı unuttum...

Senin de kulakalarını çınlattık..Yani sen de oradaydın...AlkisMuhabbet beraberce inşallah...

Sevgiler...
muhabbetinizde adim gectiyse ne mutlu bana...
tesekkur ederim beylerSeerf
Bul
Rica ederim Ahmet Bey. Balıkçılık üzerine sohbet gerçekten çok iyi oluyor sizinle. Limonatalarla beraber Smile
Bul
ahmet abi sahtelerin hayırlısı olsun bol güzel avlara inşallah.birolada selamlar..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Ahmet abim gözün aydın sahtelerine kavuşmuşsun hayırlı olsun balık resimlerini bekleriz artık bende 4 gözle bekliyorum bakalım.
sohbet ortamı balıkçılık olduktan sonra zevkine doyum olmaz kimbilir nasıl beyin fırtınası oluşturupta kaç çeşit takımolta yapmışsınız ne balıklar tutmuşsunuzdur yanınızda olmak bende isterdim gerçekten ikinize de helal olsun saygılarımı sunarım.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:Ahmet abim gözün aydın sahtelerine kavuşmuşsun hayırlı olsun balık resimlerini bekleriz artık bende 4 gözle bekliyorum bakalım.
sohbet ortamı balıkçılık olduktan sonra zevkine doyum olmaz kimbilir nasıl beyin fırtınası oluşturupta kaç çeşit takımolta yapmışsınız ne balıklar tutmuşsunuzdur yanınızda olmak bende isterdim gerçekten ikinize de helal olsun saygılarımı sunarım.Alkis76

Sağolasın Eren...

Ben sahteleri sonbahara doğru kullanabilirim...Dediğin gibi ne oltalar yaptık ne balıklar tuttuk..HappyMasada çok kolay tutuluyor canım...SiyirdimHiç kaçmıyor...

Biz de beraber olmayı isterdik..İnşallah o da olacak...

Selamlar...
Bul
Bu sitenin en çok sevdiğim yanlarından biri.
İki üye bir araya gelir.
Sanki kırk yıllık dostmuş gibi,acele sohpete girilir....
En güzeli her zaman bir bir lerine anlatacak çok şeyleri vardır...
Çok güzel,harika,mükemmel,olağan üstü,müthiş vs vs.
Ahmet Abicim
Yeni oyuncakların hayırlı olsun.Bol balıklı avlarda kullanırsın İnşallah.
Bul
Ahmet bey,sahtelerinizin şansı bol olsun güle güle iyi günlerde kullanın.AlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi