Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rüzgarda av
Dün sabah geldiğim mekanımda rüzgar iyi esiyor balığa gidip gitmeme konusunda gitmem ağır bastı benim emektarla 18de yakın avlağa çıktım.tam balığın keyif verdiği akşam güneş batımına yakın rüzgar hızını dahada artınca avlanmayı bırakıp zorda olsa kendimi kıyıya attım.Daha bolları sizlerin olması dileğimle rastgeleSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Valla yinede iyi av olmuş orhan abi. Afiyet olsun. Darısı bizim başımıza olur inşallah
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Abi yine de güzel av olmuş , tebrikler Alkis Afiyet olsun Seerf Gerçi kıyıdan avlarda rüzgar çok güzel avantajlar sağlıyor ama tabi açıklarda da deniz patlıyor 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
bereketli ve afiyet olsun , eline bileğine sağlık orhan abi.

orhan abi kalamalarları yakalarken nasıl bir takım hazırlıyorsun abi? sahte balık veya yem ne abi ?
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Tebrikler , elinize emeğinize sağlık, rüzgarlı hava sizleri zorlasada bereketli av olmuş tekrar tebrikler...
Alkis Alkis Alkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
Tebrikler Orhan Bey...

Aman herşeyden önce güvenliğin önemli olduğunu unutmayalım.Dönmekle çok iyi yapmışınız..

Tava da dolmuş..Bereketli olsun...
Bul
alooooo ekmekçiii ben rüzgardı fırtınaydı anamam bundan kelli baaa kalamar ayır bi kenara yada yolla gelemiyom yoksam Hadiordan gelsem elindekileri deil difrizdekileri bilem alcem Rolleyes ama gelemiyoom
abi bereketli olsun daha güzel ve bol avlara nasip etsinAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Orhan abi masallah-masallah.Alkis.ruzgar esmese ne olacakmis
afiyet olsun abiSeerf
hastayim o kalamar tutmasina ,bizde daha baslamadi,veya iki kere gittim ben tutamadimSnifsinf
rastgeleSeerf
Bul
sanada rast gelsin kaptanAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Tebrikler kaptanım Alkis Senin o kalamarcılığına hayran kalıyorum 76 fotoda ne şahane çıkmış o kalamarlar Seerf Rastgele Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi