ne zamandan beri Bahadır abimin yanına gitmek istiyordum.Nasip bugüneymiş.Çok keyifli bir sohbet oldu ve çok değerli bilgiler verdi bana sağolsun.Bahadır abi seni tanıdığıma çok memnun oldum..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
u_boy yazdı:ne zamandan beri Bahadır abimin yanına gitmek istiyordum.Nasip bugüneymiş.Çok keyifli bir sohbet oldu ve çok değerli bilgiler verdi bana sağolsun.Bahadır abi seni tanıdığıma çok memnun oldum..
ohh güzel muhabbet bu görüntüler beni hem mutlu ediyor hem duygulandırıyor emeklerin sonucu bu görüntüler arkadaşlar teşekkürler saolun varolun hepiniz
u_boy yazdı:ne zamandan beri Bahadır abimin yanına gitmek istiyordum.Nasip bugüneymiş.Çok keyifli bir sohbet oldu ve çok değerli bilgiler verdi bana sağolsun.Bahadır abi seni tanıdığıma çok memnun oldum..
Sevgili Ümit...
Bir şekilde başlayan bu ziyaret adetinin yagınlaşmasında ,emeğinizin geçmesi çok güzel...Bu resimler bizleri de çok mutlu ediyor..Biz de oralara gelmiş gibi oluyoruz...
LeVrEkCi yazdı:ohh güzel muhabbet bu görüntüler beni hem mutlu ediyor hem duygulandırıyor emeklerin sonucu bu görüntüler arkadaşlar teşekkürler saolun varolun hepiniz
kasap100 yazdı:Ümit kardeşim iyi ki geldin ve tanıştık.
Seni tanıdığıma ben de çok memnun oldum.Ben teşekkür ederim.
En kısa zamanda beraber av yapacağız inşallah.
aygroup yazdı:Sevgili Ümit...
Bir şekilde başlayan bu ziyaret adetinin yagınlaşmasında ,emeğinizin geçmesi çok güzel...Bu resimler bizleri de çok mutlu ediyor..Biz de oralara gelmiş gibi oluyoruz...
Bahadıra ve sana sevgiler...Selamlar...
orhanekmekci yazdı:Ümit,Duyarlılığın için teşekkürlerbu türden buluşmaların çoğalması dileğimle
Biz bir aileyiz.Hiçbir zaman bağımızın kopmaması dileğimle..
sevgiler...
saygılar...
Ümit İzmir 1977
Nietzsche
Ümit kardeşim güzel bir sürpriz olmuş.Sana ve Bahadır a teşekkür ederim.Amatör balıkçı ailesinin güzelliği bu işte.Allah daha güzel muhabbetleri sağlık içinde göstersin diyorum.
ufuktan26 yazdı:Ümit kardeşim güzel bir sürpriz olmuş.Sana ve Bahadır a teşekkür ederim.Amatör balıkçı ailesinin güzelliği bu işte.Allah daha güzel muhabbetleri sağlık içinde göstersin diyorum.
İnşallah.Teşekkür ederim abi
Albatros-gr yazdı:Umit,guzel bir ziyaret olmus..
Allah muhabbetinizi daim etsin..
cok guzel bir kare
Sağolasın abi.
Ümit İzmir 1977
Nietzsche
Bizim sitenin bu güzelliğine bayılıyorum , tebrikler Hakikaten de şahane bir kare
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "