Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sıra bende
senede 1 hafta izin verdim kendime o izini temmuzda kullanacaktım aksilik çıktı olmadı kullanamadım,
yarın akşam itibarı ile kulanmaya niyetlendim kısmet olursa yarın akşam iş yerimi kapattıktan sonra gidiyorum 1 hafta yokum.
balık son 20 gündür yok arada misafirlerimde olacakmış bende bu nedenle fazla kasmadan ailemle geçirmeyi düşünüyorum hatta belki 1 yada 2 gün lüğüne saroz çanakkale taraflarına belki gökçeadaya gidebilirim.
eğer olurda 92 cm 8.5 kg luk levreği geçersem veya yaklaşırsam oradaki akrabalarımın hatlarından bağlanır rapor yollarım aksi taktirde diğer avlar için bağlanmamayı düşünüyorum.
şimdiden allahaısmarladık herkes kendine iyi baksın.Seerf
Bul
Allah içine sindirsin abi....kazasız belasız iyi tatiller ...Seerf
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
LeVrEkCi yazdı:senede 1 hafta izin verdim kendime o izini temmuzda kullanacaktım aksilik çıktı olmadı kullanamadım,
yarın akşam itibarı ile kulanmaya niyetlendim kısmet olursa yarın akşam iş yerimi kapattıktan sonra gidiyorum 1 hafta yokum.
balık son 20 gündür yok arada misafirlerimde olacakmış bende bu nedenle fazla kasmadan ailemle geçirmeyi düşünüyorum hatta belki 1 yada 2 gün lüğüne saroz çanakkale taraflarına belki gökçeadaya gidebilirim.
eğer olurda 92 cm 8.5 kg luk levreği geçersem veya yaklaşırsam oradaki akrabalarımın hatlarından bağlanır rapor yollarım aksi taktirde diğer avlar için bağlanmamayı düşünüyorum.
şimdiden allahaısmarladık herkes kendine iyi baksın.Seerf
ALLAH yolunu açık etsin.hayırlı tatiller..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Kazasız belasız iyi tatiller dilerimAlkisSeerfrastgele.
Bornova - izmir
Bul
71 İyi tatiller 83 Ben de 13:00 itibariyle Küçükkuyu'ya yola çıkıyorum.15 gün sonra görüşmek üzere 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
teşekkürler arkadaşlar Seerf nedim sanada iyi tatiller ve rastgele Gulumse
Bul
thunderbolt yazdı:71 İyi tatiller 83 Ben de 13:00 itibariyle Küçükkuyu'ya yola çıkıyorum.15 gün sonra görüşmek üzere 76
Kazasız belasız iyi tatiller NedimAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Nihat abi, hayırlı tatiller dilerim.
Umarım her dakikası muhteşem bir tatil geçirirsin Seerf.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Güzel bir tatil olur umarım. İstediğin balıklarıda tutarsın inşallh.
Bul
İyi tatiller Nihat,
sanada Nedim..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sezon açılışını bende yaptım :) MaVrUşGiL 29 4,472 11-09-2012, 17:00
Son Yorum: caner1405

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi