Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cipuralar:iyiki varsiniz
31/7/2009 saat 20:00 Paragatimi atmaya gittigimde,hava kararincaya kadar sirti yaptim,tek bir vurus almadimSnifsinf.Merama atmaya giderken Mustafa ile Mesut`a rastladim,onlarda paragat atacaklarmis.<<Abi,bize guzel bir yer gosterirmisin >>dediler.Onlara atacaklari yeri gosterdim.
1/8/2009 saat 06:00 Paragatimi toplamaya basladim,balik gecen haftaki kadar yoktu.Diger baliklarin yaninda 5 cipura vardi ki,herbiri yeni tutulmus,cekerken acaip zevk verdi.Icimden<< iyiki bu cipuralar da var >>dedim.Paragatin bir bolumune ,buyuk bir balik dalmistiHi(balik diyorum,cunku ana misineyi acaip burkmus,hirsizda oyle olmuyor).Orta samandirayi kopartmis,15 kadar kancayi birbirine karistirmis,o karisik misinelerin arasinda birde yarim istavrit vardi(kuyuruk tarafina bir kanca saplanik olarak).
Saat 06:30 Sirtiye baslamadan, Mustafa ile Mesut`un yanina gittim.Paragatlarini topluyorlardi,onlarda cipura az,sargos daha coktu.Gosterdigim yerden memnun kalmislardi.Iki saat sirti yaptim,bir cizgili hanos ve bir istavritten baska bir sey tutamadimSnifsinf.Son gunlerde sirti biraz bereketsiz gidiyor.
Saat 09:00 Teknemi temizleyip73,limana ciktim.

BALIKLAR: 5 Cipura,4 sargos,2 melanur,1 sarpa,2 istavrit,1 gopez.
YEM: Canli mamun
HAVA: Paragati atarken hafif lodos,toplarken hafif poyraz

Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegim ileSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bereketli olsun faruk abi geçen haftaya göre az olsada kısmet bu kadarmış çipuralar günü kurtarmış.skor fazla olmasada maçı almışsınız tebrikler afiyet olsun rastgele.AlkisSeerfGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bereketli olsun reis sizin bizden daha çok av imkanınız var Alkis biz balığı sitede görmeye başladık artık Snifsinf zaman meselesi .
ama dalgıç işaretini koymuş yinede fakat işaretten uzak av yapıyor tehlikeli Rolleyes
daha güzel geçenki gibi avların olsun Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsun faruk abi geçen haftaya göre az olsada kısmet bu kadarmış çipuralar günü kurtarmış.skor fazla olmasada maçı almışsınız tebrikler afiyet olsun rastgele.AlkisSeerfGulumse
tesekkurler Ismail..basligi,boyle ondan koydum zaten...tutulan baliklarin icinden al cipuralari...husranSiyirdim
mac zorda olsa alindi da,sirtide 2 getirdilerHappy
Bul
yalova tatar yazdı:bereketli olsun reis sizin bizden daha çok av imkanınız var Alkis biz balığı sitede görmeye başladık artık Snifsinf zaman meselesi .
ama dalgıç işaretini koymuş yinede fakat işaretten uzak av yapıyor tehlikeli Rolleyes
daha güzel geçenki gibi avların olsun Affet
tesekkurler Erden....dedigin gibi zaman meselesi...once isler her zaman..
dalgic isaretinin ipi biraz uzun tutuluyor,cunku dibe inerken ,rahat inilsin diye..bu arkadas(her kimse)yine iyi koymus...koymiyanlarda var,onlar cok tehlikeli...
sizlerede ratsgele
Bul
Faruk abi balıklar çok güzel görünüyor Seerf afiyet şeker olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Faruk abi balıklar çok güzel görünüyor Seerf afiyet şeker olsun.
tesekkurler Serkan...sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Bereketli olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Farukcum tebrikler.
Paraketeye göre balık az ama olsun,Çipuralar günü kurtarmış.
Bir dahakine hepsi dolsun iğnelerin inşallah.
Afiyet olsun.Sağlıklar.
Bul
Hayret bi şey şu kupesler ağzından başka her yerinden yakalanıyorlarSiyirdimsırtının keyif verdiği dönemde vuruş olmaması ilginç,yinede bereketli av olmuş Faruk.Afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi