05-08-2009, 15:45
(Son Düzenleme: 05-08-2009, 16:05, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Saat 19:30 Evdeyim.Yapilacak bir sey yok.Bir an dusundum mehtap var.Hakan (naxos5)e telefon cektim,denizde supermis.
Canli mamun icin bir-iki yere telefon cektim,yok
.Buzluktan bir paket mamunu kaptigim gibi,dogru limana.
Saat 20:15 Limandan olta merama sirti ile gittim.Saat az oldugundan,bir tane sirti attim,su meshur sahteyi.Merama varincaya kadar ,sahte bir istavriti tekneye atti.
Saat 21:00 Merama capayi attim.Iki el oltasi,birde kamis ile ava basladim.Yemler tas yildizlari tarafindan yeniliyordu
.Bir ara Serkan telefon cekti.Faruk abi mirmirdayim,saat 23:00ten sonra iyi mirmir yapiyormus dedi.Bana boru kurduda verebilecegini soyledi.Ilk meramda 4 karagoz aldim.
Saat 22:45 Capayi toplayip Serkan`in yanina gittim.Bana bir paket boru kurdu verdi.Buradanda kendine cok tesekkur ediyorum
.Mirmir avinda ,1 mirmir,1 ligda,3 ispari tuttum.Gece cok guzeldi,fakat yarin is gunu oldugundan 12:30da limana ciktim.
Limanda bir davetsiz misafir tekneme geldi.Teknemi toparlamama yardim etti
,1 istavrit ve 1 ligdayi mukafat olarak kabul etme nezaketini gosterdi.
YEMLER:Buzlu mamun,boru kurdu
OLAT:4 no,ikili klasik dip oltasi
HAVA:Mehtapli super bir gece,hafif poyraz
BALIKLAR:4 karagoz,1 mirmir,1 ligda,1 istavrit
NOT:Ahmet bey(mariner8),sen yok iken merani beklemeye gittim,kimse orada avlanmasin diye
...nobette saat gecmiyordu,bir-iki olta attim..4 karagoz tutuldu..
Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegim ile

Saat 20:15 Limandan olta merama sirti ile gittim.Saat az oldugundan,bir tane sirti attim,su meshur sahteyi.Merama varincaya kadar ,sahte bir istavriti tekneye atti.
Saat 21:00 Merama capayi attim.Iki el oltasi,birde kamis ile ava basladim.Yemler tas yildizlari tarafindan yeniliyordu

Saat 22:45 Capayi toplayip Serkan`in yanina gittim.Bana bir paket boru kurdu verdi.Buradanda kendine cok tesekkur ediyorum

Limanda bir davetsiz misafir tekneme geldi.Teknemi toparlamama yardim etti

YEMLER:Buzlu mamun,boru kurdu
OLAT:4 no,ikili klasik dip oltasi
HAVA:Mehtapli super bir gece,hafif poyraz
BALIKLAR:4 karagoz,1 mirmir,1 ligda,1 istavrit
NOT:Ahmet bey(mariner8),sen yok iken merani beklemeye gittim,kimse orada avlanmasin diye

Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegim ile