Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mehtapta oltacilik
Saat 19:30 Evdeyim.Yapilacak bir sey yok.Bir an dusundum mehtap var.Hakan (naxos5)e telefon cektim,denizde supermis.OhyandanCanli mamun icin bir-iki yere telefon cektim,yokSnifsinf.Buzluktan bir paket mamunu kaptigim gibi,dogru limana.
Saat 20:15 Limandan olta merama sirti ile gittim.Saat az oldugundan,bir tane sirti attim,su meshur sahteyi.Merama varincaya kadar ,sahte bir istavriti tekneye atti.
Saat 21:00 Merama capayi attim.Iki el oltasi,birde kamis ile ava basladim.Yemler tas yildizlari tarafindan yeniliyorduRolleyes.Bir ara Serkan telefon cekti.Faruk abi mirmirdayim,saat 23:00ten sonra iyi mirmir yapiyormus dedi.Bana boru kurduda verebilecegini soyledi.Ilk meramda 4 karagoz aldim.
Saat 22:45 Capayi toplayip Serkan`in yanina gittim.Bana bir paket boru kurdu verdi.Buradanda kendine cok tesekkur ediyorum76.Mirmir avinda ,1 mirmir,1 ligda,3 ispari tuttum.Gece cok guzeldi,fakat yarin is gunu oldugundan 12:30da limana ciktim.
Limanda bir davetsiz misafir tekneme geldi.Teknemi toparlamama yardim ettiSiyirdim,1 istavrit ve 1 ligdayi mukafat olarak kabul etme nezaketini gosterdi.Siyirdim
YEMLER:Buzlu mamun,boru kurdu
OLAT:4 no,ikili klasik dip oltasi
HAVA:Mehtapli super bir gece,hafif poyraz
BALIKLAR:4 karagoz,1 mirmir,1 ligda,1 istavrit

NOT:Ahmet bey(mariner8),sen yok iken merani beklemeye gittim,kimse orada avlanmasin diyeSiyirdim...nobette saat gecmiyordu,bir-iki olta attim..4 karagoz tutuldu..Happy
Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegim ile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Faruk abi çok zevkli bi avcılık olmuş tebrik ederim. Hiç boş dönmüyorsun maşallah Smile Birgün beraber avlanırız inşallah. Seerf
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
SinekOltasi yazdı:Faruk abi çok zevkli bi avcılık olmuş tebrik ederim. Hiç boş dönmüyorsun maşallah Smile Birgün beraber avlanırız inşallah. Seerf
tesekkurler Burhan...bos donmeler kis aylarinda oluyor..o zaman tavuk etine talimSiyirdim
su trakya tarafinda bir org.yapsanizda oralarda bir av yapsak
Bul
faruk abi gece bekçiliği süper geçmiş Siyirdim yine tavalığını almışsın geçen hafta 5-6 gün bizim şirketten arkadaşlar milkplan adlı bir firmada eğitimdeydiler yunanistanda ahh dedim keşke imkan olsaydıda bende gitseydim faruk abiyle sırtı yemli paragat ve kahve keyfi yapardık Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:faruk abi gece bekçiliği süper geçmiş Siyirdim yine tavalığını almışsın geçen hafta 5-6 gün bizim şirketten arkadaşlar milkplan adlı bir firmada eğitimdeydiler yunanistanda ahh dedim keşke imkan olsaydıda bende gitseydim faruk abiyle sırtı yemli paragat ve kahve keyfi yapardık Seerf
Ben Ahmet arkadasima karsi,kardeslik gorevimi yerine getirdim..sizlerde sahitsiniz..isimi -gucumu biraktim,merasini beklemeye gittimSiyirdimeh simdi 4 tane karagozun lafi olmaz..
Sana egitim lazim degilmis mi,neden seni gondermediler ...paragatlar hemen hazir...Seerf
Bul
İki el oltası,bir kamış maşallahın var FarukBoboAlkisakşamki avın en çok davetsiz mısafirine yaradığı kesinHappysanada bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:İki el oltası,bir kamış maşallahın var FarukBoboAlkisakşamki avın en çok davetsiz mısafirine yaradığı kesinHappysanada bereketli afiyet olsunSeerf
tesekkurler abi...
davetsiz misafir yanimda az kaldi,bir kahvemi icmeden gitti ,her halde acele isi vardiSiyirdimHappy
sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Ben Ahmet arkadasima karsi,kardeslik gorevimi yerine getirdim..sizlerde sahitsiniz..isimi -gucumu biraktim,merasini beklemeye gittimSiyirdimeh simdi 4 tane karagozun lafi olmaz..
Sana egitim lazim degilmis mi,neden seni gondermediler ...paragatlar hemen hazir...Seerf

yok abi beni fazla eğitimli buldular SiyirdimHehe

giden arkadaşlar teknik personel bense muhasebeci ama artık bir ayağımız orada ileride işler yoluna gidince patrondan özel izinle bende gelicem İnşallah eğitimlere Bobo artık ben balık mangal ve UZO eğitimi alırım orada Happy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Tebrikler Faruk Bey. Sizde dolunayın tadını çıkarmışsınız bizim gibiSmile
Balık az olsada o keyif yeter. Karagözlerde gayet güzel ayrıca.
Lidakiye (çipura yavrusu) ligda diyorsunuz galiba. Afiyet olsun.Seerf
Rastgele.
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Burhan...bos donmeler kis aylarinda oluyor..o zaman tavuk etine talimSiyirdim
su trakya tarafinda bir org.yapsanizda oralarda bir av yapsak

Abi keşke olsa ama ben o taraflara gelebilir miyim bilmiyorum bak. Bana çok uzak Trakya Smile Ama çok güzel olurdu bi organizasyon. Kışa doğru şöyle mis.
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi