Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
04.08.2009-Rumelihisarı Gece Avımız
Merhaba
Dün akşam uzun zamandır yapmadığımız gece gelincik avı için arkadaşımla Rumelihisarında 19.30 gibi buluştuk.
İlk olarak arkadaşım hava kararana kadar izmarit ve istavrite attı. Bende hazır müsaitken yeni Yamashita sahtelerin aksiyonuna bakayım dedim.
Arkadaşım tavalık balığını çıkarırken bende sahteyi atıp çekiyordum. Sahtenin peşinden gelen kalem zarganalar beni ilerisi için ümitlendirdi. Şansıma belki levrek veya çinekop atlar dedim ama nerde bizde o şansSiyirdim
Havanın kararmasıyla gelincik mekanımıza yerleştik ve takımları yemleyip gönderdik sulara. İlk vuruşlara gelenler irili ufaklı iskorpitler oldu. Gelinciklerden ses yoktu. İskorpitlerin irilerini alıp orta ve ufak boylarını suya iade ettik.
Gece 23.00 a doğru tek tük gelinciklerde ortaya çıktı ama artık dönmem gerektiğinden 3 gelincik 3 iskorpitle geceyi tamamladım ve 23.30 gibi evin yolunu tuttum.
Bugünkü menü:
Taze iskorpit çorbası
Mısırununda Gelincik tava Smile

Takımlar:
Mitchell 3.50 kamış
Daiwa Emblem Z 5500 makine
0.25-0.25 mm. 2 köstekli gelincik takımı (Mustad 6 no. 225N iğne)
100 gr. kurşun
Yem: Midye

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Mehtapli guzel bir gecede bos donmemissiniz Birol..az da olsa tavalik,veya dedigin gibi corbalik balik cikmis..afiyet olsun..
sahte denemelerinden guzel haberlerini bekliyoruzSeerf
rastgele
Bul
Albatros-gr yazdı:Mehtapli guzel bir gecede bos donmemissiniz Birol..az da olsa tavalik,veya dedigin gibi corbalik balik cikmis..afiyet olsun..
sahte denemelerinden guzel haberlerini bekliyoruzSeerf
rastgele

Teşekkürler Faruk Bey. Güzel boğaz havası aldık ve iri iskorpitlerin kafa atışlarından da keyif aldıkSmile
Sahtelerden çok ümitliyim bakalım zaman ne gösterecek..
Rastgele sizede.
Bul
Valla şahane olmuş gelincikler iriymiş. İskorpitlerde balon gibi mübarek Smile Çorbası süper olacak. Afiyet olsun Seerf
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
birol bereketli ve afiyet olsun bence güzel bir mera bulup levreğe başlamalısın artık elinden kurtulamayacağına eminim levreklerinde AlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
SinekOltasi yazdı:Valla şahane olmuş gelincikler iriymiş. İskorpitlerde balon gibi mübarek Smile Çorbası süper olacak. Afiyet olsun Seerf
Teşekkürler Burhan. Yaz sezonunda oyalanıyoruz napalım Siyirdim
fish or die yazdı:birol bereketli ve afiyet olsun bence güzel bir mera bulup levreğe başlamalısın artık elinden kurtulamayacağına eminim levreklerinde AlkisSeerf

Teşekkürler Murat. İstanbul boğazında levrek tutmak ancak mevsiminde tekneden mümkün olabiliyor. Kıyıdan ancak şansa gelirse. ama okadar rapala atıyoruz Harun Abi-Ben ve arkadaşlar hiçbirimize denk gelmedi aylardır.
Bul
Birol bereketli olsun, hem çorbalık hem tavalık boş dönmemişsin, hele birde sahteye bişeyler düşseydi deyme keyfine..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Balıkçılık budur, denizde olanı tutabilmek Big Grin

Tebrikler birol. İskorpitlerden çok güzel şiş de yapıyorlar. Bir limon bir iskorpit kuşbaşı şişe dizip mangalda. Süper lezzetli oluyor.
Bul
tebrıkler abı...hiç sevemedım su ıskorpıtı kanım ısınmadı bır turlu Siyirdim
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Uzun bir aradan sonra gelincik ve iskorpitide gördük tebrikler Birol beyAlkisbereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  24.11.2015 tahsinm.gece mesaine diye çıkmıştım. tahsinmersin 16 2,143 01-12-2015, 23:02
Son Yorum: tahsinmersin
  Mesai arkadaşlarımla Avımız yalnız balıkçı 5 1,129 27-10-2013, 12:32
Son Yorum: Cahit Acun
  İzmir urlada kafadan bacaklı avımız :) SpinAvcısı 18 3,010 18-02-2013, 13:22
Son Yorum: xfisher
  Bucalı abilerimle Narlıdere avımız Cihan Deniz 49 5,721 21-10-2012, 01:31
Son Yorum: Cihan Deniz
  Tatlısu avımız,havyarlı sazanlar ve tebliğin 13.madde-ç bendi emrepasa 4 1,414 20-10-2012, 12:58
Son Yorum: emrepasa
  yasin ile bıyıklı balık avımız. muratcoskun 24 4,138 24-09-2012, 00:34
Son Yorum: muratcoskun
  Boğaz Çıkışında Palamut Avımız (13 Eylül Perşembe) denizbilimci 17 3,766 16-09-2012, 22:56
Son Yorum: tahsinmersin
  bursada bıyıklı avımız muratcoskun 21 3,656 23-08-2012, 21:40
Son Yorum: muratcoskun
  22-23 temmuz 2011 gece kolyoz avı ANTALYALI07 28 6,848 19-06-2012, 17:12
Son Yorum: ANTALYALI07
  03.10.2011 Balık Avımız. HAŞİM77 25 4,090 13-10-2011, 22:50
Son Yorum: makineci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi