Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sevgili yalçın abim,
yalçın abi yatıyorken bir konu içinde yazmış oldugun ilk fırsatta sigarayı bırakacağım yazını üzülerek gördüm ve bu konuyu açmadan uyuyamam dedim,
daha önce sormadım çünkü ihtimal vermedim,babamda pypass oldu sigara içiyor her babamı gördüğümde 1 büyük bardak su veriyorum anlıyorsa anlıyordur ne demek istediğimi.
abicim eşini,çocuklarını varsa torunlarını biz kardeşlerini seviyor ve değer veriyorsan acilen şu illetten kurtul senden rica ediyorum.
konuya ne yazacağını okumayacağım çünkü yazman gerekeni biliyorum ve yazacagını tahmin ediyorum.seni sevdik ve uzun seneler sevmek istiyoruz.sana güveniyoruz ve tüm arkadaşlarla birlikte tam destek olacagımızdan emin olabilirsin.
iyi geceler.Gulumse
Bul
katılıyorum.AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
Nihatcım,
İlgine sonsuz teşekkürler.
Bu sefer yine doktorum sigarayı şart koydu.
Bir sonraki gelişinde yine sigara içmeye devam ediyor olursan kendine başka bir doktor bul dedi.
O nu kaybetmek istemiyorum.
Allah razı olsun adamcağız otomobil tamircisi gibi ben ne istersem onu yapıyor.Banada sadece sigara içme diyor.Bu sefer dediğini yapacağım galiba.

Bazı sıkıntılardan kurtulamadığım için sigaradanda kurtulamamıştım.Bu sefer biraz daha rahatım.İnşallah kurtulacağım.Olmazsa destek alacağım.
Sigarayı bu sefer gerçekten terketmek zorundayım galiba.Kurtuluş yok.

Teşekkür ederim.İyiki varsınız.
Bul
yalcın abım cok gecmıs olsun..en kısa zamanda senı dukkanda gormek ıstıyorum..ne zaman geleyım zıyaretıne Seerf
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
bucalıfikret yazdı:katılıyorum.AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

Sende bıraktınmı FikoSiyirdimhayırlı olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
blue_zaire yazdı:yalcın abım cok gecmıs olsun..en kısa zamanda senı dukkanda gormek ıstıyorum..ne zaman geleyım zıyaretıne Seerf

Her halde yarın akşam Fevzicim.
Daha fazla evde oturtmazlar beni.
Bul
nihatın dediklerine aynen katılıyorum AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Allah herkesi bu illetden kurtulmayı nasip etsin.

Nihat abi bu konuyu açarak her kelimesiyle sigara içenlere samimi bir kapak yaptığın için teşekkür ederim AlkisAlkis. Bu laflarda bana ve benim gibi içicilere kapak olsunMahcup.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
bucalıfikret yazdı:katılıyorum.AlkisAlkisAlkisAlkis

Nihata canı gönülden katılıyorum.
Sende destek versene Fikocum.
Sigaraya hayır kampanyası başlatalım.
Denizlerdede dumansız hava sahası oluşturalım.76Mahcup
Bul
yalova tatar yazdı:nihatın dediklerine aynen katılıyorum AlkisAffet

MaVrUşGiL yazdı:Allah herkesi bu illetden kurtulmayı nasip etsin.

Nihat abi bu konuyu açarak her kelimesiyle sigara içenlere samimi bir kapak yaptığın için teşekkür ederim AlkisAlkis. Bu laflarda bana ve benim gibi içicilere kapak olsunMahcup.

Haydi o zaman.
Sitede de dumansız hava sahası...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sevgili adminlerimiz haydud 23 4,917 30-11-2006, 20:25
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi