Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paragatlar calismadi
6/8/2009 Saat 22:30 90 buyuk kancali paragati ve 150 normal kancali diger paragati,birini sardalya digerini mamun ile yemlemeye basladim.Saat 24:00`te yemlemeyi bitirdim.Programimda saat 05:00`te atmak,oglen toplamak vardi.Ani karar degistirdim ve paragatlari saat 01:00`de attim.Havada ,(uzaktada olsa) simsek ve yildirim Nayirolamazsozkonusu olunca,merama gitmedim,ve kiyiya yakin bir meraya attim.
7/8.2009 Saat 05:00 Oglum ile birlikte paragatlari toplamaya gittik.Saat 05:30`dan-06:00`ya kadar levrege sirti yaptik,tikyokSnifsinf.Once mamunlu paragati topladik,uzerinde 1 cipura,3 sargos,3 istavrit ve ispariler vardi.Devaminda sardalya ile yemli paragati aldik.Uzerinde 1 cipura,1 camgoz(kopekbaligi),oglumun bir arkadasi:cikarsa isterim demis, ondan tekneye aldik..ve 3 te migri.
Saat 07:30 Tekneyi temizlemeden limana ciktikSiyirdim,dukkanlarin acilma ssatti geliyordu.
Yem:Sardalya,mamun
Baliklar:2 cipura,3 sargos,3 istavrit,1 camgoz ,ispariler ve 3 migri.
Hava:poyraz 4-5 kuvvetinde
Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegim ileSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Maşaallah az olmasına karşın yinede deniz nasibinizi vermiş , tebrik ederim emeklerinize sağlık...
Alkis Alkis Alkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
tebrikler faruk kardeş afiyet olsun sevgiyle kal..
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
Camgöz sardalyaya dayanamıyorSiyirdimben birkaç tane gelir diyordum amma asıl avlağa uzanmadın.bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bereketli ve afiyet olsun faruk abi.Tavalık çıkmış yine de Seerf
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Bereketli olsun Faruk kaptan,''İstavritçi'' M.Ali beyin imrendirici bir köpekbalığı şiş tarifi vardı forumda.Oğlunun arkadaşı da aynı operasyonu uygulayacak herhalde..[Resim: icon7.gif]
Paragattaki sardalyalar 2' ye 3' e bölünüp iğnelere takılsa çipura,karagöz,mırmır vb. için daha uygun olmazmıydı-büyüklük olarak-..
Merakımdan sordum siz daha iyi bilirsiniz,paragat tecrübem yok..
Bul
uzman42 yazdı:Maşaallah az olmasına karşın yinede deniz nasibinizi vermiş , tebrik ederim emeklerinize sağlık...
Alkis Alkis Alkis
tesekkurler Ismail..her zaman bereket versin diyoruz..sizlerede rastgele
drasty41 yazdı:tebrikler faruk kardeş afiyet olsun sevgiyle kal..
tesekkurler Recep...sizlerede rastgele
orhanekmekci yazdı:Camgöz sardalyaya dayanamıyorSiyirdimben birkaç tane gelir diyordum amma asıl avlağa uzanmadın.bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
[INDENT] tesekkurler Orhan abi..bizim sular fazla derin olmadiginda,fazla camgoz cikmiyor...en onemli noktayi yakalamissin..asil avlaga uzanmadin cok dogru..sizlerede rastgele
[/INDENT]
u_boy yazdı:Bereketli ve afiyet olsun faruk abi.Tavalık çıkmış yine de Seerf
tesekkurler Umit,evet tavalik cikti,bu gun oglen afiyetle yedik..sizlerede rastgele
Bul
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Faruk kaptan,''İstavritçi'' M.Ali beyin imrendirici bir köpekbalığı şiş tarifi vardı forumda.Oğlunun arkadaşı da aynı operasyonu uygulayacak herhalde..[Resim: icon7.gif]
Paragattaki sardalyalar 2' ye 3' e bölünüp iğnelere takılsa çipura,karagöz,mırmır vb. için daha uygun olmazmıydı-büyüklük olarak-..
Merakımdan sordum siz daha iyi bilirsiniz,paragat tecrübem yok..
tesekkurler Mehmet abi...evet M.ali abinin o sis tarifini biliyorum..fakat oncelik oglumun arkadasindaydi..herhalde o da,bu balik icin bir tarif biliyor.
abi o sardalyalari koydugum kancalar,normalden bir daha buyuk..yani benim diger paragat kancalarimdan,dedigin gibi yemleyenler var,fakat baligin o kancalari agizlamasi daha zor..diger kancalar ile karsilastirirsak..bu paragati ben oylesine arada atarim diye yaptim..hatta bu paragatin asil hedefi,yaklasik 5 kuvvetinde bir lodos yaptiginda,buyuk mamun ile yemleyip levrege atmak..fakat daha kismet olmadi..lodos yapti o kuvvette,gunu bana uygun gelmedi..
sizlerede rastgele
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Mehmet abi...evet M.ali abinin o sis tarifini biliyorum..fakat oncelik oglumun arkadasindaydi..herhalde o da,bu balik icin bir tarif biliyor.
abi o sardalyalari koydugum kancalar,normalden bir daha buyuk..yani benim diger paragat kancalarimdan,dedigin gibi yemleyenler var,fakat baligin o kancalari agizlamasi daha zor..diger kancalar ile karsilastirirsak..bu paragati ben oylesine arada atarim diye yaptim..hatta bu paragatin asil hedefi,yaklasik 5 kuvvetinde bir lodos yaptiginda,buyuk mamun ile yemleyip levrege atmak..fakat daha kismet olmadi..lodos yapti o kuvvette,gunu bana uygun gelmedi..
sizlerede rastgele
Anladım kaptan,teşekkürler..
Bul
faruk dikkatimi çekti sardalye'leri bütün takmışın birtanesinden iki tane yem çıkardı gerçi senin bileçeğin faruk çiproya hayran kaldım afiyet'le boğarsın rast gele...AlkisSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi